Sådan bestemme dræning kvaliteter

July 3

Sådan bestemme dræning kvaliteter

Ordentlig dræning omkring en bygning er den bedste beskyttelse mod vandindtrængning. Dette flytter vandet væk fra fundamentet, før det har en chance for at gøre det i kælderen og ødelægge personlige ejendele, bygning efterbehandling og dets struktur. For at afgøre, om den aktuelle dræning er tilstrækkelige, skal du beregne antallet af inches af drop for hver fod. En god tommelfingerregel er, at en masse bør hældning 1 tommer ned til hver lineær fod rundt om en bygning, for et minimum af 6 fod.

Instruktioner

•Hammer en pæl i jorden på toppen af den hældning, som du bestemmer lønklasse. Sørg for staven er så lige som muligt.

•Measure fra kanten af det spil 10 fødder ned ad skråningen og hammer en anden spil i denne placering.

•Tie en streng til toppen af lavere sats og køre det til den øverste indsats. Bruge et niveau på strengen til niveau det helt flad og bindebånd til den anden bøf. Dobbelt-tjekke at strengen er plan og om nødvendigt foretage justeringer.

•Measure fra jorden op til strengen på begge stakes. Subtrahere begge målinger fra hinanden. Resultatet er antallet inches af drop over 10 fod.

•Divide resultat af 10 hvis du vil bestemme den "per fod drop" for masse klasse.

Tips & advarsler

  • Hvis det er vigtigt, at disse målinger være nøjagtige, bruge en laser niveau og en grade Red. En laser niveau udsender en laserstråle, der er perfekt til jorden. Klasse stang er en lang måle stok med en lille enhed er knyttet der registrerer laser. Forstå forskellen mellem højden af laser og klasse stang, kan operatøren bestemme karakteren. Disse to enheder bruges sammen til at levere yderst præcise klasse målinger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com