Sådan bestemme Gas løvblæsere motoreffekt

October 14

Benzin-drevne løvblæsere reducere den tid og arbejdskraft nødvendige for at fjerne snavs og blade fra din plæne. Nogle gas blæsere er holdt i hånden, mens andre er så magtfulde, at de er designet til at bæres som rygsække. Løvblæsere med de mest kraftfulde motorer sælges normalt til professionelle anlægsgartnere. Maksimal lufthastighed, air volumen og motorens størrelse er tre indikatorer for effekt af gas løvblæsere.

Motorer

Motorstørrelse i løvblæsere er målt i kubikcentimeter. Motorer til gas blad blæsere spænder fra omkring 25 kubikcentimeter til mere end 60, afhængigt af modellen. Folk søger gas løvblæsere til brug på hjem græsplæner kan finde at blæsere med de mindste motorer har mere end nok strøm til at blæse afklippet græs eller clearing blade.

Luft hastighed

Blæsere ligeledes indslag en miles i timen rating mph rating foranstaltninger hastighed af luften, som det kommer ud i slutningen af blæseren slange eller dyse. Gas løvblæsere til brug i hjemmet kan have mph vurderinger af omkring 150 mph.

Luftmængde

Luft mængde kapacitet er målt i kubikfod per minut, og er en anden indikator for den blæser magt. Motoren genererer rå magt målt i km/h, men kubikfod per minut måler rækkevidde af luften, som det efterlader slangen eller mundstykket. En blæser kunne have en rating på 400 kubikfod per minut, hvilket betyder, at det skaber så meget luftmængde hvert minut.

Overvejelser

Ekko, en producent af blæsere, bemærker, at mange producenter udgiver mph ratings af deres blæsere men ikke kubikfod per minut rating. Begge værdier er vigtige i at analysere en blæser ydeevne. En overlegen mph rating kan indikere mere rå magt, men en blæser med en lavere mph rating kan have en overlegen rating i kubikfod pr. minut for luftmængde. Dette er nogle gange muligt på grund af bedre design og kvalitet.

Forskning

Anmeld specifikationer før du køber en blæser, og smalle valg til produkter, der tilbyder de fleste oplysninger om effekt og ydeevne. Dette giver mulighed for en direkte sammenligning, som du foretager en beslutning baseret på nøglen angivelser, garanti og pris.

Test

Hvis det er muligt, afprøve blæsere på en butik med speciale i græsplæne udstyr. En overvejelse er støj. Gas blæsere larmer så meget, at du skal bære høreværn mens du bruger dem. På grund af støj forbyde nogle lokale regeringsbekendtgørelser brugen af gas-drevne løvblæsere i boligområder, selv om ordinancer normalt tillader brug af elektriske blæsere. Check med din boligejere forening eller city hall til at bestemme, om der er restriktioner i dit community.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com