Sådan bestemme kvadratfod for tæppe Installation

September 19

Før du kan installere tæppe eller har det professionelt installeret, skal du ved præcis hvor meget løber du har brug for. Ikke stole på et tæppe forhandler til at indhente disse oplysninger for dig. Måle gulvtæppet dig selv og have fred i sindet, at du ikke betaler for tæppe ikke behøver du. At tage sig tid til at måle de firkantede optagelser vil selv potentielt spare dig hundredvis af dollars.

Instruktioner

•Draw en plantegning layout af dit hjem på et stykke papir. Du kan bruge programmet Paint på din computer til at gøre det så godt. Tegningen behøver ikke at være perfekt, men målingerne bliver nødt til at være præcis.

•Measure længden af det rum, hvor du vil installere tæppe med et målebånd. Mål den længste længde af rummet. Hvis du har et fremspringende skab eller pejs, måle på væggen bag den. Runde måling op til nærmeste halve foden. For eksempel, hvis rummets længde er 10 fod 3 inches, vil du skrive ned 10 fod 6 tommer på papir til rummet.

•Flyt til modsat vægge i rummet og måle bredden i rummet med målebåndet. Igen, måler den bredeste del af rummet og runde målingen til nærmeste halve foden. Afrunding af processen vil give dig masser af tæppe for sømme under døråbninger og i ulige hjørner.

•Gentag måling proces til alle rum du ønsker at tæppe og nedskrive målingerne på plantegningen. Husk at måle længde først og derefter bredde.

•Tilføj hvert værelse måling for at få det areal nødvendig for rummet. For at få de firkantede optagelser af et værelse, multiplicere længden af bredden. Tilføj de firkantede optagelser af hvert værelse sammen for at få det samlede antal kvadratfod du skal bruge.

•Divide det samlede antal kvadratfod af ni for at få den samlede firkantede yards. Tæppe sælges af værftet og ikke fødder. Tage målinger og plantegningen til et tæppe forhandler for at bestille tæppe nødvendige for dit projekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com