Sådan bestemme Layout linjer for hårdttræ gulvbelægning

June 22

Hårdttræ Gulvbelægning er installeret i kurser, startende fra den ene væg og flytter på tværs af rummet til anden væg. Du ikke ønsker at få de fleste af gulve installeret, så oplev på den modsatte side af det rum, du nødt til at skære en 1/2-inch splint af gulvbelægning til den ende, der vil være vanskeligt at installere og vil se mærkeligt. Forsigtigt lægge plantegningen før du placerer den første søm, så du ved præcis hvad du vil støde på i slutningen. Kører din gulvbelægning på tværs af gulvet strøer vil sikre bestyrelserne ikke synke.

Instruktioner

•Indstil hvilken retning ordet strøer kører under gulvet. Dette kan gøres ved at undersøge strukturen under gulvet, hvis det er tilgængeligt, eller blot vurdere mønstre på negle i undergulvet.

•Stræk din kridt snapline langs en af væggene, der er vinkelret på strøer. Fastgør en linje, der er 3/8 tomme ud fra væggen. Dette vil være grænsen til dit gulv (afstanden til væggen tillader gulvbrædderne til at udvide, og vil være omfattet af gulvet trim).

•Beskyttelseshætte til at klikke en anden linje på gulvet langs den modsatte væg, igen holder den 3/8 tomme fra væggen.

•Pick en masse korte stykker af gulvbræt. Tryk dem sammen i siderne, forbinde dem ved deres tunge og groove fræsning. Span dem hen over gulvet, fra den ene væg til den anden, til at bestemme, hvor meget plads der er tilbage i den modsatte ende fra kanten af det sidste bord til snapline.

•Measure plads i den modsatte ende, føje det til bredden af en fuld gulvbræt og dividere med 2 at få bredder af din start- og slutdatoer kurser. Eksempel: Hvis gulvbrædderne er 3 inches lang, og du har en 1-tomme plads tilbage ved afslutningen, din start- og slutdatoer kurser vil være 2 inches lang (3 plus 1 er lig med 4, divideret med 2 er lig med 2).

•Anvend en bordrundsav til længdesnit i bestyrelserne for det første kursus, når du lægge dit gulv, så de er 2 inches lang (eller hvad nummer du kom op med). Gør det samme for den endelige kursus.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger en tabel saw.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com