Sådan bestemme størrelsen af blomsterdekorationer til en tabel

May 22

Sådan bestemme størrelsen af blomsterdekorationer til en tabel

Blomster kan sætte stemningen i tabellen. Decor stil i rummet bestemmer stilen af arrangementet, men størrelse og funktion af tabellen bestemme størrelsen af arrangementet. Fra lav og strømmende til høje og over skala, den blomsterarter arrangement bør være i balance med tabellen og pladsen, som det henleder opmærksomheden på sig selv, styrke tabellen som knudepunkt i rummet. Med en smule af know-how og et par insidere tips, kan du få arrangementet lige højre.

Instruktioner

•Measure tabellen og Bemærk sin form. Efterligne formen af tabellen, når du udformer ordningen. Et rundt bord, 54 tommer i diameter, er velegnet til en runde arrangement, der starter i en 12-tommer fartøj med arrangementet strækker sig 2 til 4 inches forbi fartøjet.

•Indstil formålet med arrangementet. For eksempel kræver en rent dekorativ vignet af bordet og blomster, som en tabel i en post, at størrelsen af arrangementet er stor nok til at præsentere som en væsentlig værelse element. Dave Barritt, master designer/ejer af laks Arm Blomsterhandlere, antyder, "Hvis det er dekorative kun, himlen er grænsen. Gør det nogen størrelse."

•Clarify type af fødevarer service til at bestemme den tilgængelige plads til arrangementet på spiseborde. Familieservice vil nødvendiggøre plads til servering skåle, så gøre bekendt dig selv med menu er hjælpsom.

•Vælg stilen af tabel indstillingen før du færdiggør arrangement størrelse. Formel stil kræver flere briller og sideplader pr. person og kan give lidt plads til en blomst arrangement.

•Vælg højden af arrangement som under linjen synet af gæsterne på modsatte sider af tabellen, hvis tabellen er smalle nok for dem at tale til hinanden, eller over sight linjen Hvis tabellen er for bred til samtale.

•Indstil tabel med alle de krævede plader, skåle, glas og stem-ware og teste størrelsen af forskellige fartøjer i den tilgængelige plads. Stå tilbage og se på bordet og mulige rækkefølgen størrelse og hvis det er fryd for øjet, det er nok den rigtige størrelse.

Tips & advarsler

  • Dave Barritt aktier, øjenhøjde er omtrent afstand fra albuen til spidsen af fingrene. Hvis forbereder et arrangement fra tabellen hvor det skal anvendes, angivet din albue på bordpladen, udvide dine fingre, og bruge denne spændvidde som en tilnærmelse af syne line-niveau.
  • En høj arrangement vil være mindre tilbøjelige til at vælte, hvis højden af arrangementet er mindre end omkredsen på dets tykkeste del.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com