Sådan bestemme størrelsen af din a/c

March 2

En af de vigtigste ting i ethvert hjem i sommermånederne er der en korrekt størrelse air conditioning (a/c) system. Når du installerer en AC system, er det afgørende, at det er stor nok til korrekt cool dit hjem og beskytte udstyr fra iført. Men en enhed, der er for stor vil ikke være energieffektiv og kan være højere end du har lyst. A/c enheder almindeligvis måles og solgt af ton. Et par simple beregninger vil hjælpe dig med at bestemme størrelsen af din AC system.

Instruktioner

•Indstil den firkantede optagelser af dit hjem. Start i de vigtigste stalde. Måle længden og bredden, og formere dem sammen for at bestemme det areal af rummet. Hvis rummet ikke er firkantet, opdele den i flere mindre rektangler og finde området af hver.

•Calculate BTUs behov for at køle rummet. Starte med 5.000 BTUs af værelser, der er 150 kvadratfod og under. Hvis rummet er større at 150 kvadratfod, tilføje 1000 BTUs for hver ekstra 100 kvadratfod.

•Indstil hvor mange folk normalt vil besætte rummet. Hvis mere end to personer, skal du tilføje 600 BTUs for hver ekstra person.

•Decide hvor meget sol værelse får hele den normale løbet af en dag. For værelser med meget sol, formere de samlede BTUs af 1.1. For værelser, der får mindre sol, formere BTUs af 0,9. Dette vil være de samlede BTUs behov til rummet.

•Gentag proces for hver plads i dit hjem. Tilføje en yderligere 4.000 BTUs endelige køkken-beregningen på grund af varmen, der kommer fra madlavning.

•Tilføj sammen BTUs nemlig hver rum til at bestemme samlet behov for dit hjem. Dividere dette tal med 12.000. Dette vil afgøre den a/c størrelse du skal bruge i tonsvis.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com