Sådan bestemme størrelsen af en loft Fan behov

June 21

Sådan bestemme størrelsen af en loft Fan behov

En ventilator i loftet kan være en god måde at skære ned på udgifter til energi i løbet af sommeren. Installere en fan vil tillade dig at køre din aircondition-enhed meget mindre, selv på de varmeste dage. For at sikre, du vælger en ventilator i loftet, der bliver ordentligt cool et værelse i dit hjem, skal du bestemme størrelsen af loft fan du har brug for. Den rigtige størrelse vil variere baseret på størrelsen af rum og højden af rummets loft.

Instruktioner

•Measure længder af vægge i det rum, hvor du vil lægge fan.

•Decide på ordentlig fan blade diameter baseret på målte længde og bredde. Retningslinjer fra El-Online anbefaler en fan diameter på 52 og 54 tommer for værelser hvor længde og bredde er begge over 12 fod. For en 10-af 12-fods værelse anbefales en diameter på 44 inches. En 10-ved 10-fods værelse vil kræve en fan af 42 inches, og mindre værelser kræver kun et 32 - 36 tommer fan.

•Measure højden af loftet i det rum, hvor fan vil være. I tilfælde af hvælvede lofter, måle i midten af rummet på det punkt, hvor du installerer fan.

•Indstil længden af ventilator i loftet mount skal du baseret på højden af loftet. Lofter, 9 fod i højden af mindre anbefales en flush montering. For højere til loftet, vil en ned stangen være nødvendigt at montere fan i den korrekte højde. For en 12-fods loftet anbefales en 18-tommer ned stangen, mens en 16-fods loft vil kræve en ned stangen 72 inches i længden.

Tips & advarsler

  • Ifølge EnergyStar.gov, kan en mindre loft fan bruges hvis det besatte område af et rum er mindre end hele rummet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com