Sådan bestemme størrelsen af en Mini Split Air condition

December 8

En mini split aircondition er et system svarende til en regelmæssig central air system, kun det kræver ikke installation af kanaler til at transportere luften i hele huset. I stedet, en mini split systemet fungerer ved hjælp af en udendørs kondensatoren og en indendørs luft handler med kølemiddel linjer løber mellem dem. Kondensatoren sender kølemiddel til indendørs luften handleren hvor indtag i hvert værelse genbruge rummets luft, cool det og redistribuere det til rummet. Disse effektive systemer fungerer bedst, når de er dimensioneret korrekt for udnyttede til at afkøle.

Instruktioner

•Calculate de firkantede optagelser af området du har til hensigt at køle med din mini split air condition system. Etageareal beregnes ved hjælp af bredden af værelserne multipliceret med bredden af værelserne. Tilføje rummet sammen og bestemme omtrent hvor mange kvadratfod vil blive serviceret af klimaanlægget. For eksempel, hvis din mini split bruges kun til at afkøle en et-værelses effektivitet lejlighed, der er 20 fod bred og 25 fod lang, skal du ca 500 kvadratfod køle med klimaanlægget.

•Indstil alle varme er yderligere faktorer inden for dit hjem for at hjælpe med at få en idé om størrelse mini split system, du har brug for. Selvom de firkantede optagelser vil få dig i gang, skal du muligvis mere eller mindre kølekapacitet baseret på andre betingelser. Være parat til at tilføje mere køleeffekt, hvis dit hjem er placeret i et varmt klima. Du bør også tilføje kapacitet, hvis hjemmet har en masse af windows, der får masser af sollys i løbet af dagen. Modsat er tilfældet hvis mange træer skygge dit hjem og windows. Dårlig isolering kan også øge behovet for kapacitet, som vil hyppige madlavning i et køkken og et stort antal mennesker, der bor i hjemmet.

•Vælg 1-ton af aircondition kølekapacitet for hver 500 kvadratfod du ønsker at køle. Størrelsen af klimaanlæg er opført i "ton" eller "BTUs." Et ton er lig med 12.000 BTUs eller britiske termiske enheder. Du kan finde kølekapacitet af en air condition lige på mærkningen af produktet. Afhængigt af hvad du har lært om dit hjem i trin 2, kan du købe et system med supplerende eller mindre kapacitet baseret på disse resultater.

Tips & advarsler

  • Undlade at overkompensation eller undervurderer behovene i dit hjem. Hvis du køber en air condition, om et mini split-system eller ellers vil du have problemer med en enhed, der er for kraftig eller ikke er stærke nok. Hvis systemet er undermålere vil det køre alt for ofte, forårsage unødvendig slitage på systemet og øge utility regninger. Et system, der er for stor vil kort cyklus, køling rummet for hurtigt og ikke giver systemet tid nok til at fjerne fugten danne luften. Dette er en vigtig del af processen, aircondition. Derudover skal en overdimensioneret klimaanlægget starter og stopper for ofte iført det for tidligt så godt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com