Sådan bestemme størrelsen af en område tæppe

March 12

Sådan bestemme størrelsen af en område tæppe

Tilføjer et område tæppe til et værelse er en effektiv måde at skabe varme og farve i en udsmykning ordningen. Fordi området tæpper en række forskellige mønstre, farver, størrelser og figurer, mulighederne er næsten uendelige som du overveje at placere et område tæppe under dine møbler. Før du begynder at shoppe, bestemme størrelsen af en område tæppe at sikre tæppe du vælger vil passe ordentligt på plads.

Instruktioner

•Measure området med målebånd til at få en idé om størrelse område tæppe du vil brug for. Hold mindst 1 fod af gulvplads omkring det ydre område af tæppe til at tillade gulve under tæppe til at vise. Kontrasten vil skabe en fantastisk effekt omkring dit område tæppe.

•Undersøg plads til at sikre møblet vil sidde ordentligt over den plads, du planlægger for område tæppe. Hvis der er siddepladser over område tæppe, skal tæppe være stor nok så alle stole vil bo på område tæppe selv når folk sidder i stole, som et tæppe, placeret under et spisebord og stole, f.eks.

•Opret en skitse af det område, du tror, du ønsker at dække med område tæppe ved hjælp af malertape. Anvende stykker af malertape på gulvet, så du kan visualisere det område, du planlægger at dække. Kig på kontur omhyggeligt for at sikre, at du er helt tilfreds med den.

•Measure afdækningstape dispositionen med målebånd når du er sikker på båndet skitserer de dimensioner, du ønsker for en område tæppe. Måle længden og bredden. Nedskrive disse dimensioner, så du vil huske dem som du shoppe for en område tæppe.

•Formulate en størrelsesområde i tilfælde af at du ikke kan købe en område tæppe med de nøjagtige dimensioner du målt i trin 4. Bestemme hvilken størrelse ville være den mindste acceptable område tæppe størrelse og hvilken størrelse ville være den største acceptable område tæppe størrelse til et tæppe til at passe korrekt ind i dit space.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com