Sådan bestemme størrelsen af en Punch presse

November 8

Sådan bestemme størrelsen af en Punch presse

En punch presse er en maskine, der skærer huller i materialet med en punch og et formværktøj. Der er store computerstyret numerisk, eller CNC, stansemaskiner, samt mindre, håndbetjent dem. Stansemaskiner er omhandlet af deres tonnage. For at bestemme tonnagen, skal du indtaste nogle numre i en ligning. Tonnagen bestemmer størrelsen punch presse. Den mest brugte størrelse af punch presse er 20 tons.

Instruktioner

•Følg de efterfølgende trin til at bestemme den numre hen til indgå følgende ligning:

Punch kraft = 25 x væsentlig faktor x die perimeter x materialets tykkelse x shear faktor.

•Decide hvilke materialer du arbejder med, og den væsentlige faktor for dette metal. Aluminium 3003-H14 har en væsentlig faktor i.30 og aluminium 5052-H32 er.38 aluminium 6061-T6 er.50. Kobber er en.57, messing er.70, mild stål er 1,0, koldttrukne stål er 1.2, rustfrit stål er 1,4, og hærdet fjederstål er 4.0. Angiv det relevante nummer for væsentlig faktor i beregningen.

•Brug et bånd målebånd til at måle omkredsen af dør i millimeter. Indtast dette nummer i die perimeter del af ligningen.

•Brug målebåndet at finde tykkelsen af metal du vil bruge, i millimeter. Angiv dette for din materialets tykkelse i ligningen.

•Look på spidsen af din punch presse. Typen spids kan reducere den tonnage, der kræves for din punch presse, så det skal tilføjes, at beregningen. Hvis spids er flad, er shear faktor 1,0. Hvis spids er konkav og foranstaltninger.062 tommer (1,6 mm), er shear faktoren.30. Konkave tips af.125 tommer (3,2 mm) har en faktor på.55, konkave.250 tommer (6.4 mm) tips har en.60 faktor, og konkave.438 tommer (11,1 mm) tips har faktor af.75. Angiv passende shear faktor nummer ind i ligningen.

•Calculate ligning når du har indtastet de relevante tal. Svaret vil være i kilonewtons (kN). Formere denne kN måling af.112 til at konvertere det til metriske tons. Dette er din kraft, punch, og det vil bestemme størrelsen af din punch presse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com