Sådan bestemme størrelsen af en Quilt

May 29

De fleste quilt størrelser bestemmes af sengen de er lavet til at passe. Quilt mønstre er også lavet til at producere en bestemt størrelse quilt for færdigvarer.

Instruktioner

•Standard størrelser for quilts er: miniature, vægtæppe, krybbe, twin, dronning og konge.

•Miniature og væg-hængende størrelse quilts er dekorative og vil spænder fra 6 inches firkantet til 60 inches firkantet. Krybbe størrelse er 45 af 60 inches og bruges ofte som vægtæpper...

•Twin størrelse quilts er 60-af-72-inches dækker en twin seng med et beskedent fald over kanten af madrassen. Dronning størrelse quilts er almindeligt 90 inches firkantet også med et beskedent fald. En king size dyne vil være 120 inches firkantet og også give mulighed for en dråbe.

•For at bestemme størrelsen af en quilt, at du allerede har måle længden og bredden af quilt med en lineal fra kant til kant. Sammenlign dine målinger med de angivne standarder at finde hvilken størrelse, du har. Hvis arbejder fra et mønster er størrelse af dynen normalt forudbestemt og anført på forsiden af mønstret.

•Hvis du vil gøre en quilt til at passe din seng du nødt til at præcist at måle din madras. Måle længden og bredden af din seng og nedskrive disse numre. Måle tykkelsen af madrassen og Skriv nummeret ned. Tilføje tykkelse til længden af madras til en quilt længde. Multiplicer tykkelsen gange to og derefter tilføje dette nummer til bredde til at finde quilt bredde. Hvis du ønsker dyne til at dække tilføje boks foråret disse tykkelser til længde og bredde, som det var tilfældet for madras tykkelse.

Tips & advarsler

  • Disse er de vejledninger og ikke regler. Hvis du ønsker at have nok quilt til at guffe over puden skal du tilføje denne længde til din målinger, når du foretager en quilt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com