Sådan bestemme størrelsen af en septiktank

September 19

En septiktank er den første fase af spildevandsbehandling i en Septisk system. Mens i tank, faste stoffer begynder at blive fordøjet af anaerobe bakterier, og spildevand er adskilt i udskud, spildevand og slam. For at være effektiv, septiktank skal være stor nok til at holde mindst én dag 's værd af spildevand før overføre det til feltet leach.

Den præcise størrelse af septiktank skal du vil afhænge af statslige og lokale bestemmelser. Lokale myndigheder bruger typisk antallet af værelser til at bestemme mængden af spildevand opholdstilladelse vil generere. Hvis dit hus har 2 soveværelser, kan det være nødvendigt at have kun en 750-gallon tank, der henviser til, at hvis dit hus har 6 soveværelser, skal du muligvis et 1500-gallon tank.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale health department til at bestemme de statslige og lokale regler, der styrer størrelsen af septiktanke i din by eller bydel.

•Gather de dokumenter, du bliver nødt til at bestemme størrelsen af din tank. For et nyt hjem skal du de arkitektoniske tegninger viser antallet af soveværelser, som er planlagt i huset. I en septisk systemreparation for en eksisterende egenskab, byen måske ønsker at gennemse rapporten nyeste bedømmere, viser antallet af soveværelser, der faktisk findes.

•Juster antallet af soveværelser hvis nødvendigt. Nogle byer overveje enhver værelser end en stue, alrum, spisestue eller køkken som et soveværelse, selvom de er mærket til en anden brug. Så, hvis du har en to værelses hus, der har en stor spillehal ud over "grundlæggende", byen kan kræve dig at størrelse din septiktanke system for fire soveværelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com