Sådan bestemme vand opvarmningsanlægget kapacitet

December 24

Du skal bestemme kapaciteten af din nye elektrisk vandvarmer før du installerer det i dit hjem. Selv om mellemstore hjem bruger typisk en 65-gallon vand opvarmningsanlægget, kræve nogle boliger mindre og nogle mere. Nedenstående trin giver de standard formler at anvende for at vælge den korrekte størrelse vandvarmeren dit hjem behov.

Instruktioner

•Se til punkterne standard skik. Tilføje et punkt til hver person, der bor i huset. Fire eller færre punkter kræver en 40-gallon vand opvarmningsanlægget; fem eller seks punkter kræver en 50-gallon vand; syv eller otte punkter kræver en 65-gallon vand opvarmningsanlægget og ni eller flere punkter kræver en 80-gallon vandvarmeren. Et hus med fire personer og to badeværelser, en vaskemaskine og en opvaskemaskine indeholder otte punkter. Det kræver en 65-gallon vandvarmeren.

•Calculate wire størrelse til installation af vandvarmeren. Hjælp den formel, der siger watt er lig med volt gange ampere. For eksempel, 5.500 watt divideret med 200 volt er lig med 27.50 ampere.

•Indstil amp rating for at beregne den effekt, at hvert kredsløb indeholder. Check afbryder på de vigtigste panel. Standard størrelse kredsløb indeholder mellem 15 og 20 ampere mens tungere kredsløb har mindst 30 ampere.

•Brug formlen til at bestemme watt ved at gange spændingen med ampere. For eksempel holder 20-amp kredsløb transporterer 100 volt 2.000 watt.

•Find den elektriske modstand, som kontrollerer den aktuelle flow. Den elektriske modstand forårsager varme, som varmer vand i ovnen. Brug den standard formel for dividere spændingen med ampere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com