Sådan bestemme vaskemaskine kapacitet

February 16

Sådan bestemme vaskemaskine kapacitet

Når din vaskemaskine virker som det skal, du kan opleve, at problemerne skyldes simpelthen at sætte for meget vasketøj i maskinen på én gang. At finde ud af din vaskemaskine kapacitet kan holde dig fra overbelastning vaskemaskine, holde det fungerer længere da den ikke har til at arbejde så hårdt. Der er et par måder til at bestemme vaskemaskine kapacitet, og når du ved, du vil være i stand til at opnå optimale resultater med hver belastning.

Instruktioner

•Spørg en sælger, før du køber vandet. Spørg ham specielt hvor mange kg eller pounds af tøj kan gå i vaskemaskinen. Han bør kunne fortælle dig. Ikke acceptere vage beskrivelser, såsom "Det kan vaske en King-Size narresut," Spørg i stedet hvor mange pounds det kan vaskes.

•Opkald producenten af vaskemaskinen og spørge den, hvad den sande kapacitet er. Repræsentanter for kundeservice vil have specifikationerne for alle de forskellige modeller og vil være i stand til at fortælle dig, omtrent hvor mange pounds af tøj du kan sætte i. Når du kender den nøjagtige vægt af hvad du kan sætte i din vaskemaskine, kan du vejer din belastninger på en badevægt inden du lægger dem i vaskemaskinen.

•Kontroller din brugervejledningerne til at finde ud af tromle størrelsen. Den finder du i afsnittet specifikationer i manualen.

•Tag et kig på vaskemaskinen selv. Tøjet skal kunne styrte mens bliver vasket. Hvis de ikke tumler, så har du for mange tøj til din vaskemaskine kapacitet. En enkelt person vaskemaskine rummer omkring 14 lbs. af tøj, mens en familie mellemstore eller "ekstra kapacitet" holder omkring 24 £.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com