Sådan bestemme watt for en Home Generator

January 24

Sådan bestemme watt for en Home Generator

En home generator er en perfekt løsning for at levere elektricitet til dit hjem under strømafbrydelser. Med en home generator du vil stadig have lys, varme eller køling samt gemme mad i køleskab og fryser. Der er mange forskellige størrelser og modeller af hjem generatorer. Når du har besluttet hvilken type hjem generator, som stand-alone eller kablet til den elektriske panel, er det tid til at træffe beslutning om den rigtige størrelse til at opfylde den elektrisk efterspørgsel af de apparater, du vil køre under en strømafbrydelse.

Instruktioner

•Skriv ned alle de elektriske apparater, der kan køre samtidig under en strømafbrydelse. For eksempel omfatter lamper, radio, Hårtørrer, vandvarmer, varmelegeme, air condition, tv, computere og andre apparater, som du kan bruge under en strømafbrydelse.

•Locate i watt anvendes til hvert enkelt apparat. Watt kan anføres på et mærke på ledningen, en etiket på apparatet eller i instruktionsbogen for appliance. Hvis den eneste måling er ampere, gange ampere gange volt til at bestemme watt. En almindelig stikkontakt er 110 volt, et stort outlet for en hårtørrer eller elektrisk komfur er 220 volt. Hvis du ikke kan finde disse oplysninger, skal du bruge et amperemeter til at måle watt for hvert enkelt apparat.

•Consider bølge, eller start watt for hvert enkelt apparat. Hvert apparat har en i første omgang højere El tegne under opstart. Den begyndende stigning kan være to gange de kører watt for at apparatet. Tilføj dette til beregning for hvert enkelt apparat, der kunne starte på samme tid. Tilføj de begyndende watt kræves for hvert enkelt apparat og kløft ved to, da du ikke vil typisk starte op mere end halvdelen af apparaterne på samme tid.

•Den samlede effektforbrug behov for en home generator er en halvdelen af start bølge plus den samlede effekt, der kræves til alle de apparater, du skal bruge under en strømafbrydelse.

Tips & advarsler

  • Overveje placering for en transportabel generator. Sted i et sted, hvor der vil være nem adgang for udvidelse ledninger skal køres til generatoren samtidig skabe minimal tur farer i hjemmet.
  • Kun en fagmand bør wire en home generator ind i en elektrisk panel. Risiko for elektrisk stød er ekstremt høj, og visse forholdsregler skal træffes for at forebygge risikoen for død.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com