Sådan bestiller Cement til en Carport

October 20

Beregning af mængden af beton behov for dit projekt er let efter en simpel formel. At bestille konkrete fra en leverandør, skal beregningen konverteres til cubic yards. Du skal bestille beton med tilstrækkelig styrke. Styrke afhænger af flere faktorer, nemlig den "pose mix" indhold. Taske mix henviser til mængden af poser med cement per værftet. En pose af cement er lig med 94 pounds. Indkørsler og carporte kræver et minimum af en seks-taske mix.

Instruktioner

•Indstil det sted, hvor carport skal konstrueres og sørg for hele området er niveau. Rammen omkring området med dimensionelle tømmer og støtte med metal konkrete indsatser.

•Indstil hvor meget konkrete er skal bestilles. De fleste carporte er hældes med en fire-tommer tyk base. Brug et målebånd til at bestemme længden og bredden af området.

•Først, beregne mængden af beton behov i kubikfod. For at finde dette nummer, multiplicere længden af bredden, derefter med tykkelsen af den konkrete pad. Dividere summen med 27, mængden af kubikfod i en firkantet gård. For eksempel, hvis området er 20 fod lang, 12 fod bred og 4 inches tyk, lig 20 x 12 x.33 79,2 kubikfod, divideret med 27 ligeværdige 2,93, hvilket ville være en ordre til 3 yards af beton. Du bør afrunde tal op til det nærmeste kvarter af en gård.

Kortindgangsdør konkrete leverandører i dit område. Få bud for seks-taske mix, der er normeret til 4.000 pounds per kvadrattomme styrke. Der kræves mindst seks-taske mix til indkørsler og fortove. Beton og forsendelsesomkostninger varierer afhængigt af placering.

•Vælg konkrete leverandør og tidsplan levering. Mange leverandører opkræve en præmie, hvis leveringen er planlagt til lørdag.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com