Sådan bestiller konkrete trådnet

March 13

Sådan bestiller konkrete trådnet

Trådnet bruges ofte af bygherrer og gulvbelægning specialist, når hælde beton gulve. På grund af styrken af stål i trådnet er det en ideel måde at øge styrken af betonen. Efter fastlæggelsen af type og størrelse af den trådnet, som du ønsker at købe og finde en leverandør, der sælger trådnet, kan du bestille produktet for dit konkrete projekt.

Instruktioner

•Measure området hvor du vil hælde beton. Måle præcist med et målebånd, som du får brug at kende den nøjagtige størrelse af området, så du kan købe den rigtige størrelse af mesh. Når du har målt området, skrive tallet på et stykke papir så du ikke glemmer målingerne

•Decide om du ønsker at bestille wire mesh ark eller wire mesh på ruller. Wire mesh plader er ideel til et mindre projekt. Hvis du har et større projekt, så du bliver nødt til at bestille en større mængde af trådnet, som er næsten altid solgt i ruller. Den eneste ulempe ved trådnet på ruller er, at du nødt til at rulle ud ledningen og derefter forsøger at tromle det, hvilket kan være tidskrævende og vanskelig.

•Find en forhandler der sælger trådnet. Det kaldes ofte 21-pund mesh. Ring eller besøg din lokale hardware butik eller bygning levering butik. Ethvert sted, der sælger byggeri leverancer og beton vil normalt bære trådnet. Når du taler med en medarbejder i butikken, spørge om prisen på den trådnet, leveringsmuligheder og leveringsomkostninger. Derefter, ringe eller besøge flere andre butikker i området, så du kan sammenligne priser og finde den bedste løsning til dit budget.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com