Sådan bestyrelsen & Batten en historisk hus

November 3

Installation træ sidespor til dit hjem giver det en ny og frisk look, men det er også tager lang tid for at installere det ordentligt. Af de forskellige typer er bestyrelsen og batten populært for historiske hjem fordi denne type af lodrette sidespor var oprindelige bruges på boliger i 1800- og 1900-tallet. Mens det var engang almindelige på boliger langs østkysten, er det nu findes over hele landet, på både store og små boliger. Det er muligt at gøre installationen selv og spare dig for nogle penge.

Instruktioner

•Sæt forskalling strips til krydsfiner boards med drywall skruer. Placer et stykke stripping på toppen, en anden på den nederste kant og en langs midten. Forskalling strimler er lange, tynde stykker af træ, typisk en tomme lang. Forskalling strimler forblive skjult bag bestyrelsen og batten sidespor, men giver et solidt stykke for at sikre sidespor.

•Applicer et lag af isolering oven på forskalling strimler og før du tilføjer bestyrelser. Isolering holder dit hus varmere ved at låse i den kolde luft. Hvis du har isolering i mellem dine vægge, er det muligt at springe dette trin, men de fleste husejere finder det gavnligt.

•Tilføj krydret træ boards direkte til forskalling strimler med drywall skruer. Drywall skruer er stærkere og tilsluttet træ til forskalling strimler. Det er også nyttigt at anvende en primer eller fugemasse til boards før montering bestyrelser. Giv dig selv et lille hul på ½", som giver plads til batten bestyrelser.

•Sæt batten bestyrelser, som er 1 X 3 bestyrelser, direkte oven på hullet du efterladt i sidste trin. Kontroller, at bestyrelserne er niveau før sikring med drywall negle eller speciale sidespor negle. Hammer søm lige igennem indtil du når forskalling strimler. Placere søm direkte midt i bestyrelserne.

•Brug caulk omkring hjørner og kanter af lægterne, at forhindre regn fra utætte inde. Så er det bare et spørgsmål om udsmykning bestyrelsen og batten sidespor. Hvis du foretrækker et naturligt look, anvende en jakke af pletten hvis du ikke har gjort det allerede, efterfulgt af en vandafvisende fugemasse. Hvis du ønsker at male sidespor, anvende maling direkte på træet og bruge fugemasse på toppen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com