Sådan biler ud igen når fast på is

October 19

Hvis du forsøger at bakke ud af din bil på en kold vintermorgen kun at høre dine dæk, spinning, er det sandsynligt, at du sidder fast på et plaster på is. Dine dæk ikke kan afhente nok trækkraft til at flytte dit køretøj i den retning, du forsøger at gå. Du kan bakke ud af din indkørsel ved simpelthen at give trækkraften til dine dæk, som du kan gøre på et par forskellige måder.

Instruktioner

•Skift din bil fra tohjulede drev til firehjulede drev (hvis relevant). Medmindre du er parkeret på et ark af is, der er større end dit køretøj, vil gør det muligt for fire hjul drev tillade bilens hjul til at få nok trækkraft på jorden for at flytte den ud af isen patch og på jorden. Når dine dæk gør kontakt med jorden, vil de få den normale mængde af trækkraft og gør det muligt at bakke ud af din indkørsel.

•Spread sand omkring de dæk, der sidder fast. Mens sandet ikke vil hjælpe til at smelte isen, som er at deaktivere dit køretøj, kan det give dine dæk at få nok trækkraft til at flytte. Husk, at isen kunne stadig være der, når du vender hjem, så undgå parkering i den samme Loco til at forhindre en gentagelse af dine tidligere problem.

•Spread salt omkring dækkene på bilen, der sidder fast. Tasker af salt til dette formål kan købes på isenkræmmere. Dette tjener to formål. Først er, at salt vil begynde at smelte isen under dine dæk. Andet er, at salt straks giver dine dæk noget til greb på, får mulighed at flytte bilen ud af isen og gør det muligt at bakke ud af din indkørsel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com