Sådan binder i et halvtag

June 6

Et halvtag bruges ofte på nogle type af tilføjelse til et hus, uanset om det er et værelse eller en carport eller filtypenavnet dormer off en vigtigste tag. Halvtag skråninger i kun én retning, hvilket gør det nemt at ramme og installere. Et halvtag kan knyttes til et hus mur eller en eksisterende tag. Teknikker til at binde halvtag ligner hinanden. Den største forskel vil være i sådan vedhæfte spær af nye stald taget til en væg eller indlæg på enden af halvtag.

Instruktioner

•Indstil hvor at tillægge den eksisterende struktur, som vil variere alt efter højden af de udvendige understøtter halvtag. Et halvtag skal have en hældning på ca 1 tommer per fod. Hvis ydervæg eller post er 8 fod høj og den nye halvtag er 20 fod lang, bør halvtag tillægger den eksisterende væg eller tag 9 fod 8 inches over jorden eller gulvet overflade.

•Mark udlæg pege på væg eller tag ved hjælp af et målebånd og snap et niveau kridtstreg bredden på halvtag. Brug et brækjern til at fjerne væggen sidespor til indramning studs eller helvedesild til tag pyntede; Du kan forlade tag pyntede på, men markerer placeringen af strøer.

•Sæt en 2 x 6 tommer finans bord, som er en klippeafsats til at støtte nye kaste tag spær, at væggen studs eller tag strøer. Brug lang lag bolte til at gå gennem 2-tommer finans bestyrelsen og mindst 2 inches i udformningen. Drive lag bolte med en skruenøgle. Læg et lag bolt i hvert stud eller tværbjælke. Brug en plan for at sikre, at bestyrelsens finans niveau.

•Installer kaste tag strøer i Finans bestyrelsen med tværbjælke bøjler, U-formet metal beslag, der er sømmet eller skruet til Finans bestyrelsen. Spær passer inde i bøjlen og er fastgjort til beslaget gennem side. Space bøjler 24 inches fra hinanden og sætte matchende bøjler på tag støtte udefra. Når den nye halvtag er installeret, erstatte sidespor eller helvedesild på eksisterende væg eller tag. Lagt metal flashing over toppen af finans og væg eller tag før udskiftning sidespor eller helvedesild.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com