Sådan blandes antikke Windsor stole med nye møbler

April 11

Hvis traditionelle er at formelle, og moderne at slanke, så måske du er eklektisk. En ecelectic værelse er en, der omfatter både traditionelle og moderne designelementer ind i det samme rum til at skabe en blødere, mindre formelle føler. Vær ikke bange for at placere Grandma's cedar brystet ved foden af din slanke, metal seng. Den gamle rocker fra tante Susie vil være et samlingspunkt i spisestuen. Hvis du har meget moderne og moderne rum, tilføjer i antikviteter, ligesom windsor stole bliver mere vanskeligt og vil kræve tilsætning af andre elementer til at bygge bro over kløften. I en hel metal og glas rum, vil en træ vare synes malplaceret. Matche op elementer som ben stilarter og metal farver og indarbejde fløjl Draperiet og gobelin puder for traditionelle facetter til ethvert rum.

Instruktioner

•I stue, oprette en siddepladser arrangement med to windsor-stole. Placere et sidebord mellem dem, der passer til resten af den nye møbler. Brug en mere traditionel tæppe til at forankre arrangementet samt slå bro over de nye og gamle stykker.

•I soveværelset, placere stole på hver side af en kommode eller seng. Drapere et kast eller tæppe hen over ryggen. For at tilføje lidt traditionelle til sengen, placere en quilt på kanten af sengen.

•Brug windosor stole på lederne af tabellen i spisestuen. I en ecelectic spisestue, kan alle stole være anderledes, så vær ikke bange for at blande stilarter. Hvis tabellen er en super moderne stykke, skal du bruge en dug til at dække det og placere stole hele vejen rundt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com