Sådan blanding bord og stol stilarter

September 19

Blande et spisebord med forskellige stilarter af stole behøver ikke at være en udfordring. Om tilføjelse til et eksisterende sæt eller købe et blandet sæt med vilje, ved hjælp af forskellige stilarter af stole kan tilføje flair til enhver spisestue. Denne guide vil redegøre for hvordan man vælger stykker, der vil tjene komplimenter fra middagsgæster i år at komme.

Instruktioner

Blande eksisterende stole

•Om blanding i klapstole til et middagsselskab eller en vidje gårdhave sæt for flair, trække sammen en blandet spisestue sæt er nemt. Først skal du vælge stole fra rundt omkring i huset, der er ens i højden eller figur at stole allerede rundt om bordet. Tabellen vil hjælpe jorden forskellige designs, men stole med forskellige højder kan se akavet. Bruge lignende træ toner hvis det er muligt, og se på den generelle form af stol rygge. Er de tilbage rektangulær med afrundede hjørner? Måske har det afrundede hjerte form, ovalt eller firkantet ryg. Stole, der er forskellige i toner fungere bedre, hvis de har en lignende form.

•Opret en prøvningsarrangement rundt om bordet. Hvis nogle stole har armlæn og andre ikke, blandes stolene, således at alle andre stolen har armlæn. Dette vil hjælpe gæsterne fra bumpe albuer rundt om bordet, samt se mere poleret. Opret ikke et mønster omkring bordet, men med kun to typer af stole. Sørg for at optage mindst tre forskellige stilarter for at skabe et look, mix n match.

•Look på arrangementet. Nogen stole skiller sig ud som værende større eller højere end de andre stykker? Stole, der er større i omfang, eller skiller sig ud fra resten, fungerer bedst i begge ender af bordet. For enden af bordet er der ingen andre stykker at sammenligne stole til. Hvis stolen blev placeret langs siden af tabellen med andre stilarter, vil forskellene blive mere synlige.

Tilføje nye stole til bordet

•Når du tilføje et par ekstra stole til et eksisterende sæt, målet er at samle stykker, der supplerer den spisestue sæt--ikke matche det. De fleste spisestue sæt sidde seks til otte personer. Stole i begge ender af bordet er kendt som hoved stole. Disse stole normalt har arme og kan være mere detaljeret end de stole, der flankerer sider af bordet. De hoved stole kan være blandet med stole på sider, åbne plads i begge ender af bordet. Overvej at vælge ny hoved stole, der skiller sig ud. Hvis spisestue sæt er mørkt træ med rødt indtræk, ser på læderstole i en lignende rød nuance, eller måske hovedet stole med et rødt mønster. Hvis stolene er massivt træ, bruge polstrede hoved stole til at binde den spisestue sæt til et tæppe, vindue behandlinger eller værelse farver.

•Du kan ønsker at tilføje mange stole til et eksisterende sæt. Arve en spisestuemiljø normalt betyder arve brudt og vaklende stole. Desværre kan halv sæt skal udskiftes. Blanding og matching til ældre apparater kan være svært med normalt udsmykkede bordet designs og stol rygge. Ikke prøve og matche indviklede træ udskæringer eller polstring i stolen tilbage. Forsøge at matche stole alt for snævert har tendens til at trække øjet til forskelle i stedet for lighederne mellem to. En fantastisk måde at par nye stole med et sæt er at vælge en ensfarvet stol med et stof tilbage. At vælge en fed stol farve som sort, hvid, orange eller aqua tilføjer en dristig farve splash til spisestuen. Vælg derefter en stof farve, som en mørk brun mikro-ruskind at matche tabellen mørke ahorn. En hvid stol med sort stof kan blande med støbejern sort stole. En tan tekstureret stof kan blande med knudrede pine eller birk.

•Hvis blanding og matching er bare for flair, følge ovenstående retningslinjer for et rent udseende. Teksturer såsom vidje-, plast- og bambus kan give dimension uden at træde udenfor farveskemaer eller blande alt for mange tekstiler.

Tips & advarsler

  • Tilføje et par sidste hånd kan virkelig trække en blandet spisestue sæt sammen. Overvej at tilføje en dug. Ved at tilføje en creme dug, vil ikke gæsterne vide hvilke stol, sæt selv hører med tabellen. Også, tilføje en centerpiece til tabellen. En stor og smuk buket vil trække øjet fra de klapstole, og på den dejlige tabel display. Trække forskellige stol tekstiler sammen opnås bedst ved en område tæppe større end tabellen som en 8-mund-ved-10-fods tæppe. En orientalsk eller midlertidige tæppe kan også binde farver i et tilstødende rum til spisesalen. Pyntepuder findes undertiden sammen med stolen stof og kan bruges til at binde andre møbler med tabellen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com