Sådan bliver du kvalificeret til at gifte sig med mennesker

October 14

At blive kvalificeret til at gifte sig med to mennesker har aldrig været nemmere takket være internettet. Du behøver ikke at gå i skole, hvis du ønsker at blive ordineret. I stedet kan du bruge en række forskellige tjenester på internettet til at kvalificere dig selv i et par minutter fra komfort i dit eget hjem. En mere traditionel tilgang, som deltager i et præsteseminarium, er dog en mulighed.

Instruktioner

Online

•Brug online-formularen på Universal Ministries.com. Fra de vigtigste Universal ministerier hjemmeside (Se ressourcer), klik på grå knap læsningen "blive ordineret nu!" Udfyld onlineformularen til at blive lovligt indstiftet, som gør dig kvalificeret til at gifte sig med mennesker. Processen med at få ordineret er gratis, men hvis du ønsker at bestille vielsesattester eller andre typer af leverancer, som du kan gøre så fra hjemmesiden, du bliver nødt til at købe en af pakkerne der spænder fra $35 til $126 fra maj 2011.

•Become ordineret med den universelle liv kirke kloster. Fra det primære websted (Se ressourcer), Vælg den link, der hedder "Ordinere dig." Udfyld formularen på skærmen for at blive en ordineret præst. Den universelle liv kirke kloster tilbyder også en række ægteskab relateret leverancer, såsom vielsesattester og et certifikat for dig selv, gennem deres online-butik.

•Brug formen online ordination på webstedet åndelige humanisme (Se ressourcer). Klik på knappen "Ordinere mig" i bunden af de vigtigste åndelige humanisme hjemmeside. Du bliver nødt til at udfylde online-formularen med dit navn, e-mail adresse, postadresse og andre stykker af kontaktoplysninger. Når du er færdig med at udfylde formularen, skal du klikke på "Ordinere mig" at blive kvalificeret til at gifte sig med mennesker.

•Enroll i et seminarium at blive officielt ordineret i øjnene af kirken. Et seminarium er en type af religiøse college. Du skal anvende den samme måde du ville gælde for en regelmæssig college, og krav om optagelse vil variere afhængigt af seminariet du forsøger at deltage i. Nogle programmer, for eksempel kræver du har en Master of Arts i teologi. Gå til din lokale kirke og bede om anbefalinger om seminarier i dit område. Tilmelde dig og fuldføre en Master af guddommelighed program til at blive ordineret i øjnene af kirken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com