Sådan blokeres i en Metal Stud

September 21

Metal stud vægge anvendes i nybyggeri for kommercielle bygninger og undertiden i beboelsesejendomme. Metal nitter er lettere vægt end træ studs, derfor nemmere at håndtere. For den erfarne builder er konstruktion med metal studs enklere og hurtigere, hvilket resulterer i betydelige besparelser. Blokering af en metal stud væg refererer til at installere et lille stykke af stud vandret mellem de lodrette studs. Blokken styrker de lodrette studs og kan fungere som en brand-stop eller montering blok for tunge inventar.

Instruktioner

Stål Stud blokerer for brand-stopper og væg forstærkning

•Klippe et stykke metal stud 18 3/4 inches lang. Standard konstruktion angiver de lodrette studs installeres 16 inches fra hinanden. Blokken skal være lidt mindre end afstanden mellem studs plus tre inches.

•Kontrollér to 1 1/2 tommer nedskæringer på den ene ende af blokken stud. Blok stud vil glide ind i C-formede lodret mur stud den ene ende. Stutteriet skal skæres for at straddle siderne af den lodrette væg stud på anden enden, da C-formet åbning punkterne fra blokken. Brug den tin snips, skåret op i hjørnerne af blok stud. Skåret denne ende af blokken stud i tre faner--sider af C-formede blok stud form 2 af fanerne og den større flade af blok stud er den tredje fane.

•Bend den længere tilbage overflade bagud, væk fra de to sider af metal, C-formet stud. Flappen er nu bøjet 90 grader til længere tilbage overfladen af stud.

•Sæt uncut slutningen af blokken ind i C-formet kanal af en af lodret studs, cirka 48 inches fra gulvet. Skub den andre skæres ende af blokken opad indtil blokken er niveau, parallelle med gulvet. De faner, der er sider af den C-formet stud, bør glide langs ydersiden sider af den næste stud. 1 1/2-inch klap peger nedad og flugter med bagsiden af den lodrette stud.

•Level stud med en magnetisk torpedo niveau og skrue stud på plads med metal stud installation skruer. Sætte en skrue i hver side af hver ende af blokken.

•Installer den næste klods i muren mellem de næste to knopper på en højde lidt lavere end den første blok. Blokkene er installeret i forskudte højder over hele længden af væggen. Man vil være højere og næste lidt lavere, langs hele længden af væggen. Når du installerer blokke, hvis de blev installeret, så de var perfekt niveau, medfører ekstra tykkelse lavet af to blokke på samme højde drywall bøjer over leddene. Af svimlende blokke, undgå installatører, skaber problemer for drywall installatører.

Træ blokering til montering af tunge inventar og kabinetter

•Klippe 2 x 4 træ studs til 15 3/4 tommer. De træ studs vil blive installeret i de højder, nødvendige for at understøtte kabinetter, toiletter eller andre tunge inventar.

•Klippe et hak på hver side af en af enderne af blokken. Hakkene er 1/4 tommer dyb ved 1 1/2 inches lang.

•Skub blokken mellem to studs i væggen i højden skal fremlægge en monteringsoverflade for kabinetter eller inventar. F.eks træ blokering kræves til køkkenskabe er installeret på 34 1/2 inches, 54 tommer og 84 inches over gulvet. Skub blokken mellem de to studs, således at indskåret slutningen af blokken glider ind i C-formet kanal af metal stud og flush slutningen af blokken hviler mod bagsiden af den næste stud i væggen.

•Level blok med torpedo niveau og sikre blok på plads med 2 tommer all-purpose skruer. Når du installerer woodblocks, bør disse blokke være installeret i en lige linje i stedet for vekselstrøm, som gjort med metal blokke.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com