Sådan boks i udsatte kanalen arbejde

June 22

Sådan boks i udsatte kanalen arbejde

Dækker udsat kanalen arbejde giver en plads et færdigt look. Udsatte kanalerne er almindelige i ufærdige kældre, hvor bygherre var ligeglade med æstetik. Men uanset hvor udsatte kanalen arbejde er beliggende, omslutter det tilføjer til appel af rummet. Processen er den samme uanset om du har stive, metal kanaler eller let, fleksibel kanalerne. Og mens boksen kan mindske din headroom, dens giver dig en anden overflade til at male med en markeringsfarve eller dekorere som du ønsker.

Instruktioner

•Træk en længde på strop strop længe nok til wrap kanalen. Skære rem med tin snips.

•Nail ene ende af bæltet til den øverste plade--stykket tømmer, der strækker sig over toppen af væggen studs--på væggen bag kanalen. Træk anden enden af bæltet rundt om kanalen, og søm det nær den første ende. Placer en strop strop hvert par fødder for at holde kanalen på plads.

•Nail support træk af 2 x 4s under kanalen; bestyrelser bør køre parallelt til kanalen og vinkelret på væggen strøer. Søm en anden støtte række 2 x 4s langs loftet, parallel til kanalen og vinkelret på loftet bjælker. Støtte rækker bør være omkring 12 tommer fra loft og væg, henholdsvis.

•Klippe en 2 x 4 i 12-tommer stykker. Nail en 12-tommer stykke til rækken loft støtte 24-tomme mellemrum, således at stykket strækker sig ned i rummet. Nail hængende 2 x 4 støtte række til bunden af 12-tommer-stykker, bred side til bred side.

•Nail 12-tommer vandrette stykker til at forbinde rækken væg støtte til hængende støtte række på hver nedadgående-hængende stykke til at danne en boks.

•Klippe drywall til at dække de vandrette og lodrette sider af boksen. Hænge drywall ved at køre søm gennem drywall på brædderne danner boksen. Vedhæfte hjørne perle langs den ydre hjørne af boksen.

•Applicer et tyndt lag af fælles sammensatte langs alle sømme ved hjælp af din drywall kniv. Tryk en stribe af drywall tape i sammensat langs sømme. Anvende en anden frakke af sammensatte, skrabe væk overskydende, og lad den tørre natten over i mudder. Påfør to yderligere lag af sammensatte, lad dem tørre, derefter sand med medium-sandkorn sandpapir til at udjævne. Derefter kan du male din boks.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com