Sådan Bolt mursten

July 25

Sådan Bolt mursten

Når sigtning til en mur, at mursten hård sammensætning gør sigtning til overfladen vanskeligt. Fyret mursten er sprødt, derfor, hvornår materialet er boret for Murværk forankrer det ofte pauser som et stykke af sprøde plast. I andre tilfælde, hvis mursten materiale er boret med succes, mislykkes det under belastning når fasteneren installeres. Hvis du er nødt til at bolt til en mur, boremaskine og anker til mørtel sømme mellem murstenene, eller bore hele vejen gennem mursten på væggen og fastgør anker med en møtrik og spændeskive på anden siden.

Instruktioner

Bolt ind i en mur

•Drill i mørtel mellem mursten med en roterende borehammer. Når forankringen en mursten eller slagge blok mur, er mørtel stærkere end mursten.

•Tab et par dråber vand på boret lidt mens boring. Vandet holder lidt cool, og hjælper med at opløse mørtlen, som du bore.

•Sæt væg anker, enten plast til mindre fastenere, eller metal murværk ankre for større fasteners, ind i hullet. Kontroller, at hullet er boret dybt nok for anker at sidde flugter med overfladen af væggen.

•Sæt den passende fastener, og spænd fasteneren. Ikke over stramme fasteneren. Murværk ankre har en tendens til at fratage ud hvis de er over strammet.

Sigtning gennem en murstensvæg

•Drill et hul hele vejen igennem mur, når du ikke har evnen til at bore ind i et morter fælles, eller når du monterer en tung genstand på væggen. Hver murværk anker er normeret med hensyn hvor meget vægt det kan holde. Hvis dit projekt overstiger producentens anbefalinger, Planlæg sigtning selv væggen.

•Drill gennem skoven, der står bag mursten fineren. Mursten er installeret over overfladen af et træ indrammet væg. Sørg for at bore hele vejen igennem begge.

•Sæt en gevindstang gennem væggen og ind i væggen hulrum på anden siden af mursten. Gå rundt til anden siden af væggen, og tråd en møtrik og spændeskive på gevind stangen. Denne fastener vil sprede vægten på tværs af området hele væggen.

•Return til forsiden af væggen. Skrue en anden møtrik og spændeskive på forsiden af gevind stangen. Nu er noget du bolt til mursten, eller Fastgør til gevind stangen, støttes af hele væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com