Sådan Bond Durock til OSB

September 10

Orienteret Strand Board (OSB), en fremstillede strukturelle panel bruges til gulv, væg og tag beklædningen, har men én sårbarhed--fugt. Hvis du vil installere keramiske eller sten fliser over OSB paneler, især i høj-fugt områder som køkkener eller badeværelser, en vand og mug resistent cementbaserede panel som Durock anvendes som substrat for flisen. Limning Durock til OSB paneler er en enkel procedure, der sikrer en sikker fastgørelse point og strukturelt lyd base for flisen.

Instruktioner

•Rengør OSB overflade snavs eller affald ved hjælp af en stiv-strittede kost. Bruge en spartel til at skrabe off enhver chips eller spildte materialer--sådan en gipsvæg taping sammensatte--der kan have tørret på overfladen.

•Spread et lag af byggeri limen over OSB overfladen ved hjælp af en indskåret murske. Fuldt ud dække det område, hvor Durock anvendes.

•Lay panelet Durock til sted, og tryk derefter ned på panelet til at sprede selvklæbende. Brug en skruetrækker til at sikre panelet på plads ved at indsætte Durock skruer gennem panelerne Durock og OSB, og i gulv eller væg indramning. Skruerne skal være fordelt ca 8 inches fra hinanden.

•Gentag trin 2 og 3 for alle efterfølgende Durock paneler er installeret, at gøre visse at forskyde slutningen led et minimum af 16 inches for strukturstøtte.

•Span hver kant og afslutte joint i Durock paneler med glasfiber-mesh fælles bånd, så spredes en glat, jævnt lag af latex mastiks over båndet ved hjælp af en spartel. Tillad mastiks hærde i 24 timer forud for påføring af flise.

Tips & advarsler

  • Durock paneler kan skæres nemt, bruge en hobbykniv til at score ark og derefter snapper stykker fra hinanden. Brug en standard hulsav eller puslespil for nogen huller, der kan være nødvendige.
  • Være sikker på at indsætte stats-Durock skruer flugter med panelets overflade at forhindre enhver indblanding med tile installation.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com