Sådan booker en Aquaguard vand Filter i Hyderabad

April 19

I Indien ikke postevand drikkevand eller sikkert at drikke uden filtrering. Mange hjem ty til at købe mineralvand i løbet af året til at opfylde deres behov, men det kan være et dyrt forslag. Vandrensere bruger teknologi til effektivt filter bakterier og andre uønskede elementer. AquaGuard er en sådan renser, leveret af Eureka Forbes, en virksomhed, der har været i drift i Indien siden 1982. De har en salgsorganisation, der strækker sig over hele landet, så du kan bestille en vandfilter i Hyderabad.

Instruktioner

•Ansigt til Eureka Forbes hjemmeside og klik på "Hjem produkter" at begynde booking-processen. Klik på "Vand renseapparater." Du kan også arrangere et salg opkald via telefon, hvis du ringer fra inden for Indien, gennem bare Dial tjenester, på 6999-9999. Fortæl operatoren du har brug for en Aquaguard vandfilter i Hyderabad.

•Study omkostninger og muligheder for typerne af vandfiltre tilbydes af Eureka Forbes. Du skal vurdere hvert filter og urenheder, det kan frasortere kapacitet. Ved at klikke på 'Vide mere' tag, kan du finde flere oplysninger om de modeller. For eksempel, bør vand purifier du vælger være rettet mod slags vand til rådighed i dit område. De moderat prissat Aquaguard Classic (Rs 7,390) filtrerer bakterier og mikrober og ville være ideel til en familie på fire i et kvarter, hvor vandet ikke er for brakvand. Den kraftigere Aquaguard samlede INFINITI (Rs 9590) er et high-end model, der eliminerer bly og pesticider ud over grundlæggende filtrering.

•Bestil en gratis hjem demonstration ved at klikke på "Få en gratis Demo på dit hjem" tag. Ved smagning vandet for dig selv, kan du bestemme typen filter, der bedst passer til dine behov. Nogle modeller af filtre sælges ikke online, men kan bestilles kun efter en gratis hjem demonstration. Virksomheden gør dette til at skære på kundeklager efter et salg.

•Indtast dine kontaktoplysninger i formen online leveres når du vælger et produkt. Tryk på knappen "Send" når du har indtastet sikkerhedskoden for at sikre, at dette er faktisk en reel undersøgelse.

•Wait et par dage for en Eureka Forbes medarbejder til at kontakte dig for et hjemmebesøg og demonstration. Medarbejderen vil være i stand til at besvare dine spørgsmål om produktet. Hvis du er interesseret i mere end ét filter eller ønsker at bedømme resultaterne af flere filtre, bestille flere aftaler.

•Purchase filter ved at give en udbetaling til Virksomhedsrepræsentant, der gør den levende demonstration, hvis du vælger en model, ikke der er tilgængelige online. For at bestille dit filter online, betale depositum via kreditkort online. Klik på "Book nu" til en sikker online formular til at gennemføre købet.

Tips & advarsler

  • Bare Dial tjenester kan dele dit telefonnummer med flere sælgere. For at undgå at blive bombarderet med salg opkald, spørg bare Dial operatøren til at forbinde dig med de største forhandler i området og insistere på, at dit telefonnummer ikke bør gives til andre sælgere. Men har jeres nummer bestået rundt vil give dig en chance for at sammenligne priser med flere leverandører.
  • Den gratis demonstration er kun tilgængelig, hvis du gør dit køb direkte med Eureka Forbes og ikke en salgsagent nævnt af bare Dial.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com