Sådan bor en Bore hul

January 19

Boring en boring er det første trin i installationen af vandboringer, methan sonder og vand-niveau piezometers. Du kan bore en boring og sag det at holde hullet åbent, eller boring kan holde åbent uden en casing, hvis den omgivende jord eller rock ikke hule. Boringer kan være en række diametre og dybder afhængigt af den endelige anvendelse. Din boring virksomhed vil vælge en ordentlig snegl størrelse og rig type til dit projekt.

Instruktioner

•Mark din boring placering med spraymaling eller en yard flag, så kalder de lokale elselskaber og bede dem om at inspicere din placering for tilstedeværelsen af metrolinjer. Elselskaberne vil markere din ejendom med flag eller maling til at advare dig til placering af nedgravede linjerne. Holde din boring placering mindst to til tre fødder væk fra enhver metrolinjer. Hvis din oprindelige spot er for tæt på en linje, flytter boring for sikkerhed.

•Sæt borehoved og bly snegl til riggen. Boret indtil toppen af sneglen er en til to fod fra jordoverfladen. Vedhæfte supplerende snegl flyvninger, og fortsætte med at bore indtil du når den ønskede dybde.

•Tag jord stiklinger fra omkring boring som de udvise fra snegle, hvis du bruger hule-stamceller snegle. Fjern denne skæring for at sikre snegle er fri til at rotere. Bunke jord på din ejendom til senere off-site bortskaffelse eller spredt i jorden i et lag på dit websted.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsudstyr på alle tidspunkter, når riggen er på din ejendom, selv om det ikke er i brug.
  • Går ikke i nærheden af boreriggen mens det er i drift.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com