Sådan Brug barkflis til ukrudtsbekæmpelse

August 30

Sådan Brug barkflis til ukrudtsbekæmpelse

Uanset hvor meget du elsker havearbejde, er det meget svært at elske at luge. Ikke alene skal ukrudt konstant fjernes fra din have til at forhindre dem fra kvælning ud eller overvældende din dyrebare planter, men de også kan bogstaveligt talt "stjæle showet" fra dine mest værdsatte blomster af overskygger dem med spraglet blomstrer og store, pladelignende blade. For at undgå at bruge al din tid på dine knæ, trække op baby medløbere, kan du faktisk brug barkflis til at styre en stor del af væksten af ukrudt i haven. Dette er fantastisk nyhed for gartnere, da barkflis er allerede kendt for at øge størrelse og hårdførhed af alle typer af planter.

Instruktioner

Sådan Brug barkflis til ukrudtsbekæmpelse

•Weed din have. For at være sikker på, at du ikke bare hjælper ukrudt ved at give dem en ny kilde til vitaminer og næringsstoffer, behøver du at luge haven omhyggeligt før du begynder denne proces. Kontroller, at alle synlige weed er trukket op med rode.

•Kontrollér vejrudsigten. Du skal behandle din have med barkflis, når der er ingen regn prognose i flere dage. Hvis det regner umiddelbart efter ansøgningen, alle barkflis-- og dit hårde arbejde--vil sandsynligvis blive vasket væk.

•Vælg en økologisk barkflis. Enhver form for barkflis vil afskrække weed vækst, men økologisk dækningsmateriale konvertere til kompost over tid som beriger jorden og forhindrer ukrudt i at vokse gennem.

•Applicer et lag af muld til din have. Det bør være mindst tre inches tyk. Hvis du allerede har plantet i haven, derefter bruge rake til at skubbe barkflis helt op til selve kanterne af planterne stilke og skud. Hvis du ikke har plantet endnu, så blot sprede barkflis i et tykt lag på tværs af hele haven område.

•Kapacitet haven. Vær omhyggelig med ikke at bruge højt vandtryk, men snarere bue vand opad og lad det falde let på barkflis. Må ikke over vand. Dette er bare for at hjælpe barkflis "nøjes" med ind i haven og begynder at blive en del af jorden. Det tykke lag af muld vil forhindre de fleste arter af ukrudt i at gøre det for sollys.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bruge mindre barkflis, derefter satte strimler af plastic og derefter dække det med et tyndt lag af muld.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com