Sådan Brug hvidløg til at dræbe lopper

July 2

Sådan Brug hvidløg til at dræbe lopper

Brug hvidløg til at frastøde og dræbe lopper er blevet meget populært i den pet world. I stedet bruger potentielt farlige kemikalier til at holde din hund loppe-fri, kan du bruge hvidløg og få de samme resultater. Du bør konsultere din dyrlæge før bruge hvidløg for at sikre din hund kan håndtere behandlingen. Heldigvis er det ganske let at dræbe lopper med hvidløg.

Instruktioner

•Tilføj frisk, rå hvidløg til din hunds kost. Beløbet afhænger af din hunds vægt, så rådføre sig med en holistisk dyrlæge. Hvidløg gør en hund smager dårligt at lopper.

• Giv din hund kosttilskud der indeholder hvidløg. Mange dyrehandlere sælge produkter, der indeholder hvidløg bare for loppe drab og forebyggelse. Følg dosering anvisningerne på etiketten.

•Når din hund behandler der indeholder hvidløgspulver. For at gøre disse loppe-drab godbidder, opløse tre oksekød bouillon terninger i 1-1/2 kopper kogende vand og der er afsat. Bland 2 kopper af hele hvede mel, 1 kop majsmel, 2/3 kop af ølgær og 2 spsk af hvidløgspulver i en stor skål. Tilsæt 2 æggeblommer og langsomt tilføje oksekød-infunderes vand under omrøring. Hvis det gøres ordentligt, bliver dejen ret tyk. Rul dejen ud på en melet overflade indtil det er 1/4-inch tyk. Du kan bruge cookie cutters at skære dine cookies og placere dem på en smurt bageplade. Bages i 20 minutter i en 350° ovn, derefter slukke for varmen og lad arket sidde i ovnen i mindst 3 timer. Hvidløg, sammen med ølgær, vil holde de urolige skadedyr væk fra din pooch.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com