Sådan Brug LED-lys til at spare energi

March 22

Lysdioder er kommet langt siden 1972. Hvis du har set Times Square New Year's Eve ball drop så du, den oplyst af 9,576 hvide lysdioder, der erstattede de 600 glødepærer før. Den nye bold er dobbelt så lyse, men bruger en brøkdel af sin forgænger elektricitet.

Instruktioner

•Tag fordel af LEDs retningslinier. Nu har du hørt, opfordring fra dit forsyningsselskab at skifte til kompakt fluorescerende pærer, dog CFL belysning er meget diffuse. Jeg har lært den hårde måde, at sparepærer simpelthen ikke sidste længe i swing lamper, som jeg plejede at belyse mit arbejdsområde. Lysdioder producere om det samme lys pr. watt som sparepærer, men de er mere fokuseret, så de er perfekte til Laselamper

•Installer hvor vibrationer er et problem. Hvis du lægger elpærer under de trin, der fører til en kælder eller i en travl garage hvor vibrationer er altid til stede fastgøres filamenter til glødepærer simpelthen. LED'er er solid. De er halvledere og vil ikke bryde.

•Brug dem hvor du har brug for konstant farvetemperatur. Jeg bruger som en kameramand, belysning en masse. Hvis jeg er i et studie og dim en kvarts halogenlys, bliver farven gul. Lysdioder vil holde deres oprindelige farve, når mindre strøm er leveret til dem. De er perfekte til batteridrevne på kamera dæmpbare fyld lys.

•Tag fordel af lysdioder lang levetid. Lysdioder kan spare arbejdskraft regninger i genanskaffelsesprisen for ud af vejen applikationer såsom overhead belysning i parkering garager, parker og endda trafiklys. I hjemmet, kan de bruges effektivt i hårdt at nå frem til steder, hvor du ikke ønsker at tage din stige hver par måneder for at skifte en pære. Lysdioder sidste ti gange længere end sparepærer og hundrede og tredive gange længere end incandescents. Hvis du lys med en LED i 12 timer om dagen, kan det sidste 12 år.

•Bygge på dem når belysningen skal være cool at røre ved. Elpærer generere en masse spildvarme. Hvis lamper komme for tæt på kunne lagrede aviser eller tøj du starte en brand. Lysdioder er et bedre valg for toiletter eller lagerområder.

•Vælg dem for ferie belysning. At farve glødepære belysning du filtrere det med maling eller en gel, som faktisk skærer lyseffekten. Ved at ændre de komponenter, der anvendes til fremstilling af lysdioder, output farve af lys sig ændringer, hvilket gør det langt mere effektiv. Dine røde og grønne julelys vil være lige så lyse som din nabos blå Hanukah display.

•Bygge på dem i lygter. Den bedste lommelygte jeg har er drevet af en krank og bruger et LED for en retningsbestemt lys. Fordi lysdioder bruger så lidt strøm og lommelygten har en indbygget generator, kan denne nødsituation lys påberåbes på ubestemt tid.

•Brug dem for natlysene. De er et perfekt valg til et børneværelse.

•Know at de vil reducere strømforbruget dramatisk. Nogle byer har skåret deres strømforbrug i offentlig belysning af 80% ved at skifte til lysdioder.

Tips & advarsler

  • Omkostninger holde droppe som lysdioder vokser i popularitet, men er stadig i første omgang dyrere end elpærer eller sparepærer, men afhængigt af hvor længe det er på, en LED kan betale for sig selv i et år.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com