Sådan Brug skræl & Stick fliser på bordplader

March 19

Skræl og stick fliser tilbyder boligejere en økonomisk mulighed for at pynte gamle eller nødlidende bordplader. Skræl og stick fliser tillade Dekoratører at vise deres kreativitet, tilføje et stænk af farve eller efterligne sten og andre dyre bordplade surfacing materialer. Vinyl fliser giver en slidstærk og let at vedligeholde overflade i høj trafik køkkener. Skræl og stick fliser giver mulighed for alle niveauer af gør-det-selv en mulighed for at forny deres køkkener smukt på et budget.

Instruktioner

•Fjern alle elementer fra den eksisterende køkkenbordet. Spray overfladen af den eksisterende køkkenbordet med en de-smøring vaskemiddel. Skrub køkkenbordet med et krat børste til at fjerne fedt, olier og overflade snavs. Tørre køkkenbordet grundigt med en klud.

Uddelingen løs gamle countertop materiale på plads med passende limen. Klemme de løftede stykker med en C-clamp eller sted vægte på området at obligation de eksisterende køkkenbordet til underlaget.

•Fyld i divots og lav spots med epoxy Reparation Kit. Fyld depressionen, så det sidder lidt over den eksisterende køkkenbordet. Lad epoxy putty tør for to til tre timer.

•Sand ned high steder og epoxy Reparation Kit overflade med 100-sandkorn sandpapir svøbt omkring en slibning blok til at gøre overfladen selv.

•Rub 100-sandkorn sandpapir over hele overfladen af køkkenbordet til rå det lidt så skræl og stick fliser overholde godt.

•Lay skræl og stick fliser på køkkenbordet og arrangere dem i enhver konfiguration, du finder ønskeligt. Passe fliserne tæt op mod hinanden. Fortsætte med at arrangere eller omarrangere fliser, indtil du er tilfreds med layoutet. Hvis alle hele fliser ikke passer inden for rammerne af pladsen på køkkenbordet, markere dem med en fedt blyant til at skære senere.

•Peel beskyttende papir opbakning fra den første flise og sæt den på plads på køkkenbordet. Begynde langs en kant og nøje justere skræl og stick flise på kanten af køkkenbordet. Gnid en klud over overfladen af sæt flisen mens at trykke det på plads på køkkenbordet. Fortsætte med at skrælle den beskyttende papir, sætte fliser stramt abutted til hinanden og anbringer dem fast på plads. Foretage nedskæringer som nødvendigt med en hobbykniv. Brug en metal lineal til at holde skærer lige.

•Drej en tung kagerulle over skræl og stick fliser at trykke dem på plads og få god vedhæftning på køkkenbordet.

•Measure højde countertop kant og skrive ned måling. Skåret skræl og stick fliser i strimler, som er lig med højden af countertop kant med en hobbykniv og metal lineal. Skræl det beskyttende papir ud på bagsiden for skræl og stick fliser strimler og tillægger dem én efter én countertop kant. Gnide hånden over kanterne til tryk på fliser på plads.

Tips & advarsler

  • Ændre hjælpeprogram kniv klinger ofte for at forhindre laset kanter på fliser fra kedelig barberblade.
  • Lad ikke overskydende vand til pyt på skræl og stick flise bordplader; vandet kan bryde den selvklæbende bånd og forårsage fliser til at løfte.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com