Sådan bruger du en Ryobi 5-1/2 Akku rundsav

September 25

Ryobi 5-1/2 cirkulære gør rent, præcist snit uden at være bundet til en netledning. Denne model leveres med en hårdmetal-tippes klinge længere klinge liv, et genopladeligt batteri og en Ergonomisk udformet håndtag for komfort og brugervenlighed. Selvom denne rundsav er designet til at være gælder ekstremt let og ukompliceret for at bruge, grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger--som iført beskyttelsesbriller, ikke bære løstsiddende tøj og ikke tvinger en cut--stadig.

Instruktioner

•Measure og mark en lige linje, hvor dit klip vil blive foretaget ved hjælp af en lige kant og blyant. Hvis den brik, du skære er for stor til at bruge en lineal, Fastgør en kridtstreg mellem to målte punkter på modsatte sider af arb.

Klemme stykke skal skæres fast til dit arbejdsoverflade.

•Juster klinge til indstillingen korrekte dybde.

Hvis du vil justere klinge dybde, fjerne batterierne fra saven og løsne dybde justering knob. Hold den base flade mod emnet, og hæve eller sænke saven, indtil den ønskede dybde er nået. Stramme justering knob.

Korrekte klinge dybde indstillinger for alle nedskæringer ikke bør overstige 1/4 tommer nedenfor materialet du skære. Indstilling af klinge dybde dybere end dette øger sandsynligheden for så tilbageslag og skade. Som visuel reference er en god tommelfingerregel, at dybden bør justeres, så kniven er en klinge tand under materiale skal skæres.

•Tag på din beskyttelsesbriller, tryk på knappen "Lock-off" og presse skifte triggeren for at starte rundsaven.

Tillad altid blade at nå fuld hastighed før vejlede dine så ind i det stykke, du ønsker at skære.

•Applicer støt og endda pres til rundsav mens vejlede det gennem stykket. Tvinger så gennem stykket medfører opsplitning og kan resultere i saw tilbageslag.

•Åbn switch udløseren på rundsaven efter du har afsluttet din cut. Tillad altid savklinge til at komme til en komplet stop før du fjerner det fra stykket.

Tips & advarsler

  • Dine hænder må aldrig placeres bag din sav på emnet mens du gør et snit. Begge hænder bør altid være på saven, mens det er i drift.
  • Savklinge bør altid opererer på fuld hastighed, før kommer i berøring med emnet at undgå så tilbageslag og deraf følgende skade.
  • Den lavere knivafskærmning dækker ikke savklinge, mens det er i drift. På grund af denne klinge eksponering, holde dine hænder og fingre væk fra opskæring område mens saven er i drift.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com