Sådan bruger du et Potpourri ulmende gryde

January 20

Der er mange produkter på markedet til at fylde dit hus med duft. Ved hjælp af en potpourri ulmende gryde er en måde at holde dit hus fyldt med din foretrukne duft. Du kan vælge fra en bred vifte af flydende potpourri lavet specielt til en ulmende gryde eller kan bruge tørrede potpourri og vand. Følg instruktionerne for at lære, hvordan man korrekt brug en potpourri ulmende gryde.

Instruktioner

•Purchase et potpourri ulmende pulje på en lokal butik som Wal-Mart. Du kan ofte finde en for så lavt som $10. Simmering gryder kan komme i forskellige størrelser og forskellige designs. Nogle ulmende gryder kan komme med flydende potpourri indgår, men med de fleste du skal købe den flydende potpourri separat.

•Fjern den ulmende gryde fra emballagen. Placere det i en ud af den måde område hvor det ikke vil blive slået over.

•Fyld ulmende puljen to tredjedele af vejen fuld. Dette er normalt anbefales for de fleste ulmende Potter selv om det kan variere efter anvisningerne. Den sædvanlige tommelfingerregel er at holde det fyldt ovenfor den hævede del i puljen. Fyld den ulmende gryde med den flydende potpourri af dit valg. Flydende potpourri kommer i et udvalg af dufte såsom vanille, sorte kirsebær, æble kanel, rose og meget mere. Når du har udfyldt den ulmende gryde med den flydende potpourri, Læg låget på gryden. Låget indeholder huller, der tillader duften af potpourri til at filtrere gennem.

•Sæt den ulmende gryde til en stikkontakt. Det er vigtigt at sikre den ulmende gryde er sat på et sikkert sted, hvor det ikke vil være tippet over. En ulmende gryde kan blive helt varm så placerer det utilgængeligt for børn og kæledyr til at forhindre ulykker. Anbring ikke den ulmende gryde, på eller i nærheden af en varm overflade som den flydende potpourri kan være brandfarligt.

•Brug potpourri ulmende gryde til at fylde hele dit hus med din favorit duft. Du kan også bruge tørret potpourri med en ulmende gryde. Først skal fylde puljen to tredjedele fuld med vand og derefter tilføje tørrede potpourri til vandet. Dække med låg og lad det simre. Kontroller, at puljen er fyldt med nok vand til at dække de tørrede potpourri. Du kan også bruge friske eller tørrede blomsterblade med vand i din ulmende gryde.

•Anvend forsigtighed når du bruger en ulmende gryde. Aldrig bruge stearinlys i din ulmende gryde. Brug ikke olie eller andre stoffer, der ikke specielt er beregnet til at blive brugt med en ulmende gryde. Også, ikke forlade en ulmende gryde tilsluttet, når du går på vågeblus. Altid unplug din ulmende gryde, når de forlader home.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com