Sådan bruger du klar-til-Spray samlede Kill græsplæne ukrudtsmiddel

February 6

Sådan bruger du klar-til-Spray samlede Kill græsplæne ukrudtsmiddel

Orthos samlede dræbe mærke af græsplæne ukrudtsmiddel er opført af Colorado State University udvidelse som klar-til-brug herbicid. Det lever op til sit navn som en total-kill løsning til ukrudtsbekæmpelse. Interstate Products, Inc. kalder det en "jord sterilant" til anvendelse på hegnet linjer, parkeringspladser og andre befæstede arealer, under pyntede og andre steder hvor der er behov for en langsigtet bekæmpelse af planternes vækst.

Instruktioner

•Decide hvor man kan sprøjte den samlede dræbe græsplæne ukrudtsmiddel. Enhver vegetation spray rører vil dø og vil ikke regenerere for ca to vækstsæsoner, så planlægge stien spray nøje og sikre, at hverken spray eller spray afstrømning kan interagere med nogen vegetation, du vil bevare.

•Don gummi havearbejde handsker til at beskytte huden mod at røre ukrudtsmiddel. Kemikalier er absorberes gennem huden og det er bedst ikke at tillade nogen kontakt med ukrudtsmidlet.

•Sæt container af samlede dræbe til haveslange ved at skrue den beholder cap og gevindskæring lederen af haveslange weed killer container.

•Drej på haveslangen mens du holder den sprøjte dyse af ukrudt killer flasken væk fra dig og mod behandlingsområdet.

•Twist sprøjtedyse weed killer container langsomt til "on" position samtidig med at holde den væk fra dig og mod behandlingsområdet. Fortsætte vride dyse åben indtil spray er på den ønskede styrke.

•Coat behandlingsområdet med den samlede dræbe ved at langsomt flytte spray dyse på tværs af behandlingsområdet tager sig for at sikre, at alle mål vegetation er vådt med ukrudt killer spray. Flyt slangen og sprøjten flaske frem og tilbage i et systematisk mønster indtil alt vegetation er behandlet.

•Træk weed killer container, opsummere og gemme det i en sikker, tørt område som en garage eller nytte skuret indtil det skal bruges igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com