Sådan bruger du Neem olie på græs

June 19

Neem olie er en vegetabilsk olie, der har en række positive effekter på haver og græsplæner. Olien fungerer som pesticider og fungicider og bærer ingen skadelige virkninger for mennesker eller kæledyr. Olien kommer fra frø af meliaceae træ, en gang hjemmehørende i Indien, men i øjeblikket dyrkes rundt om i verden i varme klimaer. Frugten ligner en oliven og frøene er koldpresset; den resulterende olie er aftappet og har mange anvendelsesmuligheder, udendørs og i kosmetik. Neem afbryder effektivt den reproduktive cyklus af bladlus, japanske biller og orme, måltid.

Instruktioner

•Mix neem olie i en græsplæne sprøjte med en sats på en ounce per gallon af vand. En ounce er lig med en spsk. Ryst beholderen for at jævnt distribuere olien.

•Tryk på den tank stemplet at øge lufttrykket i tanken for at få en fin spray af løsningen inde i tanken.

•Start i det ene hjørne af græsplæne og klemme på pumpens trigger til at udsende neem løsning på græsset ved at flytte dysen sidelæns. Du bliver nødt til at fortsætte med at pumpe stemplet som du miste trykket i pumpen. Arbejde i lige linjer til at anvende neem løsningen over hele plænen, noterer sig mentalt bredden af din fejer tværs over plænen til at undgå at sprøjte et areal dobbelt.

•Tøm spray dåser når færdig og skylle det med rent vand før opbevaring det.

•Gentag behandling af din græsplæne efter en uge til at styre de uønskede insekter eller hjælpe jorden helbrede fra nogen svamp, der kan forblive.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com