Sådan bruger du skruer i gipsskillevægge

May 3

Sådan bruger du skruer i gipsskillevægge

Selvom drywall installation ikke er svært, skal omhyggelig opmærksomhed betales til installation af drywall skruer. Forkert installeret skruer kan forårsage "popper" på overfladen af væggen eller loftet efter drywall er blevet færdig og maleriet er afsluttet. Nøglerne til ordentlig drywall skrue installation er for at sikre, at skruerne er den korrekte længde og er installeret på den rette dybde. Også købe høj kvalitet skruer og værktøjer til at sikre, at projektet har den bedste chance for succes.

Instruktioner

•Vælg, som skruer du vil bruge baseret på tykkelsen af drywall paneler du hænger. For eksempel, hvis du tilføjer et lag af drywall over eksisterende vægge, skal du længere skruer. For standard anlæg direkte over træ studs er mest almindeligt anvendte skruelængde 1-1/4 tommer.

Forpakket eller leje en skrue pistol. Det er afgørende at drywall skruer er installeret på en ordentlig dybde, så en skrue pistol er nødvendigt. Det kan du hurtigt justere installation dybde, mens du arbejder.

•Mark steder af knopperne. Dette er ikke et problem for standard installationer over træ studs, da knopperne er synlig som du hænge. Sørg for at du kender og klart markere placeringen af knopperne for at arbejde mere effektivt og med færre fejl i andre situationer.

•Lift bestyrelsen omhyggeligt på plads. Hjælper det for at have nogen hold det, mens du bruger skrue pistol.

•Hold skruen pistol over placeringen af knopper og installere skruer hver 10 til 12 inches. Sørg for at lederne af skruerne ikke bryder papir overfladen af drywall. Hvis de gør, skal de fjernes og geninstalleres korrekt.

•Kontrollér, at alle skruehoveder har dannet en lille smilehul. Hvis de ikke er nået langt nok ind, slå dem i lidt mere. En hurtig måde at kontrollere det er at køre en gipsvæg kniv over de installerede skruer. Hvis den flade klinge klikker mod skruehoveder, så de stikker ud for langt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com