Sådan bruger du udvendige Spackling

December 8

Du kan bruge spackling eller spackle, på ydersiden af dit hjem, hvis det består af et materiale, som spackle integreres problemfrit. Stuk er en sådan ydre bygning stil. Har du huller eller revner i en stuk hjem eller en bygning, kan spackle udfylde rum i den udvendige væg. Ved hjælp af udvendig spackling, i modsætning til indendørs spackling, kan du sikre, at spackle ikke vil skrumpe og efterlader mellemrum omkring din reparation job.

Instruktioner

•Spackle ydersiden af dit hjem eller bygge på en tør dag med ingen regn i prognosen. Vælg en overskyet dag, hvis muligt at forhindre, at spackling indstilling for hurtigt som du anvender det.

•Køre den en blød børste over hullet eller knæk ønskede spackle at afbryde enhver løs stykker af væggen og børste snavs fra hullet eller knæk du planlægger at fylde. Hvis du foretrækker, kan du også blæse ind i hullet med dåse luft, men sørg for du bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne.

•Dæk nogen hul eller knæk, som er mindre end 6 inches i størrelse med tape. Vælg lærred gaffatape, som anbefalet af hovedentreprenør Gary Abrams. Anvende de første stykker tape ved at skubbe dem ind i hullet eller knæk med den klæbende side vender mod dig og trykke dem på plads på undersiden af væggen med fingrene. Du vil ikke være i stand til at anvende det sidste stykke på denne måde, fordi du har ingen måde at fjerne hånden fra hullet. Anvende det sidste stykke tape på hullet direkte over båndet du allerede har anvendt.

•Klippe omkring et hul eller knæk større end 6 inches i størrelse med en hobbykniv til at gøre en kvadratisk eller rektangulær-formet åbning. Skær et stykke af skrot krydsfiner eller gipsvæg ned til den samme størrelse som åbning.

•Sæt bånd på tværs af bagsiden af åbning netop som du gjorde med mindre hul eller knæk. Tryk krydsfiner eller gipsvæg i rummet, blidt men med nok pres til at få patch stick på båndet.

•Anvend en spartel til at sprede udvendige spackling til båndet eller den patch, som du har føjet til hullet. Fyld hullet helt indtil spackle sidder selv med overfladen af væggen. Lad spackle tørt i mindst 24 timer før du rører den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com