Sådan bruges æggeskaller i haven

May 20

Sådan bruges æggeskaller i haven

Før du kaster dem æggeskaller på din kompostbunke, overveje, hvordan du kan bruge dem til at berige og forskønne din have. Følg disse trin.

Instruktioner

•Rinse ud af de to halvdele af æggeskaller tilovers fra madlavning og placere i en beholder, indtil du samle nok til dit projekt. Hvis din æggeskal shatters, Gem er brikkerne alligevel da der måder at bruge bidder af snegle i haven samt de hele skaller.

•Opret naturlige frø Potter ved at gøre en lille drænhul i bunden af en tom æggeskal halvdel. Fylde den med pottemuld og sætte det i en åben æg boks. Din blomst eller vegetabilsk frø og drage omsorg for dem, som du ville enhver andre planter. Når de er klar til transplantation, klemme shell forsigtigt for at knække den og placere i jorden. Planternes rødder vil skubbe gennem revner i skallen, som vil nedbrydes naturligt.

•Bekæmp fra forskellige haven skadedyr ved hjælp af krakket æggeskaller i din have senge. Arbejder bits af knækkede skaller i jorden kan hjælpe afvise cutworms. Overbrusning dem rundt i bunden af planter vil afskrække snegle fra fodring. Du kan også placere bits af æggeskaller oven på frisk plantet frø senge til at hjælpe med at beskytte frø fra fugle.

•Tilføj æggeskaller til din havejord når tilling det for at give det en ekstra dosis af calcium. Hvis du smide din granater på kompostbunke, kan du også tilføje calcium til din jord, som du arbejder kompost.

•Improvise ved hjælp af en æggeskal som en engangs tragt til din have kemikalier. Punch et hul i bunden af en æggeskal, og placere den på toppen af din kemiske sprøjte til brug som en tragt. Når du er færdig, skal du blot smide det væk eller skylle det og kaste den på haven.

Tips & advarsler

  • Sørg for at skylle ud æggeskal halvdele, hvis du planlægger at samle dem i en beholder før brug. Ellers vil de resterende æg i shell begynde at udlede en sur lugt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com