Sådan bruges affald madolie til at brænde en olie kedel

August 11

Konvertering af affald madolie til biodiesel er en kompliceret proces; men det kan spare dig penge på din home varmeudgifter og du kan få en varm følelse ved at gøre noget for at hjælpe miljøet. Biodiesel fremstillet for din kedel er ikke egnet til din bil, men du kan tilføje det færdige produkt til en petroleum varmeren eller bruge det som bio-brændstof til et varmeapparat. Sørg for at følge alle sikkerhedsforanstaltninger, så du ikke ved et uheld spilder nogen ætsende kemikalier på din hud eller inhalere opvarmet dampe fra methanol, lud eller methoxide.

Instruktioner

•Tag på alle dine sikkerhedsudstyr, og sørg for, at du ikke har nogen udsat hud, der kan kontrakten ætsninger fra ulykker med overførsel af kemikalier. Placer en beholder med vand og eddike i nærheden for ethvert spild at rengøre overflader eller din hud.

•Pour affald vegetabilsk olie i en gryde, passerer en fine mesh-wire skærmen for at fjerne større bidder af sediment. Opvarm olien, således at det tynder ud, gør det muligt at adskille lettere fra urenheder og forureninger fra dets tidligere brug. Passere olien gennem gradvis mindre filtre, begyndende med 100 micron filtre; Brug derefter en 75 mikron filter, 50 mikron, 20 micron, 15 micron og 10 micron. Dette vil fjerne så mange forurenende stoffer og urenheder som muligt, hvilket vil beskytte din ovn og sikre, at din biodiesel brændstof er så ren som muligt.

•Anvend en skala kalibreret for en lille plastflaske at udmåle lud. Mængden af lud vil afhænge af hvilken type af lud du bruger. NaOH løsninger, der er 97% ren skal bruge 3,5 gram. Hvis du bruger KOH løsninger, udmåle 4,9 gram 99 procent ren løsninger, 5,3 g for 90 procent og 5,5 g til 85 procent, ifølge rejse til evigt.

•Tilføj 200 milliliter af methanol til en plastik flaske og brug en tragt til at tilføje lud. Skrue på fælles landbrugspolitik og Ryst flasken kraftigt, således at alle lud partikler er opløst, hvilket resulterer i en methoxide løsning. Vent i mindst 30 minutter, så methoxide at bilægge.

•Heat affaldet olie til 130 grader og hæld det i en kraftig blender. Brug en tragt til at hælde methoxide løsning til blenderen. Tænde blenderen, ved hjælp af sin laveste indstilling og bland methoxide og olie i 30 til 45 minutter.

•Anvend en tragt til at overføre biodiesel blanding fra blender til en 2-liter plastflaske og lad det køle og bosætte sig i mindst 24 timer. Kontroller jævnligt, at biodiesel så at du kan regelmæssigt lade mere luft ind i flasken ved at skrue hætten. Da biodiesel køler, vil det kontrakten, sucking i siderne af flasken.

•Pour biodiesel i en skilletragt, som vil tillade dig at løbe ned af glycerin, som har nu afgjort til bunden af blandingen. Release glycerin til en målekolbe under den skilletragt.

•Brug et distiller system til yderligere separate biodiesel fra methanol og glycerin løsning. Varme destillationsvirksomheden primære kolben, indtil methanol kondenserer og adskiller i den sekundære kolbe. Løsningen sidesten i den primære kolbe er ren biodiesel.

•Test din biodiesel løsning for at sikre, at biodiesel er ren nok til vask, tørring og brænding som biobrændsel. Hæld 20 ml i en separat plastflaske og tilføje 20 milliliter vand til løsningen. Ryst det kraftigt i 20 sekunder og sidde oprejst, gør det muligt at løse. Hvis vandet adskiller til bunden af biodiesel, har derefter din produktionsprocessen været korrekt hidtil. Men hvis vandet ikke adskille, forsøge at lade resten af løsning at bosætte sig og give det gennem den skilletragt igen.

•Wash biodiesel ved at hælde det i en stor plastikbeholder. Tilføje 200 milliliter vand til beholderen og lufte det med et akvarium pumpe i mindst 48 timer. Bruge en hævert for at dræne vandet fra biodiesel løsning. Brug pH strips til at teste vandet, som skal have en pH på 12 eller højere. Hvis pH-værdien er lavere end 12, redo vaskeprocessen og retest.

•Tillad biodiesel til at sidde og tørre i mindst 72 timer. Det vil være gennemsigtig, selvom noget mørkt afhængigt af renholdelse af olieaffald, som du startede. Når biodiesel er tørret, kan du føje det til en petroleum varmeren eller bruge det som biobrændstof til fyringsolie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com