Sådan bruges aktivt kul

April 5

Aktivt kul er noget du kan bruge som en sund middel, eller holde giftige gasser og stoffer fra skader dyret eller planteliv. Aktivt kul er meget forskellige fra trækul briketter eller forkullede foods--det har gennemgået en særlig oxidation behandling til at tiltrække giftstoffer til sig selv, eller "adsorberes" dem. Aktivt kul adsorberer ting ved at trække dem til sig selv og at holde dem der, i modsætning til "absorberer," hvilket betyder at tegne internt. Du kan købe aktiveret kul til indtagelse på helsekost butikker og på pet butikker for andre anvendelser.

Instruktioner

•Mix 1 tbsp. af aktivt kul pulver med 4 kopper vand i et glas og drik den. Dette er et naturligt middel mod dårlig ånde, dårlig fordøjelse og kvalme. Sørg for at indtage aktivt kul på tom mave, og ikke mindre end to timer efter du har taget en medicin.

•Tag aktiveret kul til akutbehandling af indtagelse af gift eller en overdosis. Aktivt kul vil kun være effektiv, hvis det er taget inden for 30 minutter efter indtagelse af medicin eller gift. Det vil trække op til 60 procent af stoffet til sig selv og hold den der, indtil det er elimineret gennem affald. Dette vil ikke arbejde hvis du har indtaget et olieprodukt, alkaliske, lithium eller nogen form for alkohol, som aktivt kul ikke kan adsorberer disse stoffer.

•Kontrollér en pasta ved at blande aktiveret kul med lidt vand til at tegne venom ud af et bistik.

•Pour nogle aktiveret kul i en krukke med huller i låget og placere den i køleskabet til at trække ud lugte.

•Spread 1/2-inch lag af aktivt kul fra pet gemmer (den art der anvendes i akvarier) over dræning småsten i et terrarium. Aktivt kul vil adsorberes de giftige gasser, der vil udgøre i terrariet fra livets plante jord. Dræning lag, som kan være småsten eller andre små, hårde genstande, går i bunden som det første lag og aktivt kul går over det.

•Læs detaljerne på din model af akvarium filter og købe formen aktivt kul, som den behøver. Nogle marine brug aktivt kul kommer i løs form eller en pose, som du kan placere inde i filteret. Skyl pose eller løs pulver i en si under rindende vand i et minut til at fjerne støv eller resterende rester, der kan have været forladt på trækul, når det var at være pakket. Bruge aktivt kul i dit akvarium specifikt for at fjerne rester af medicin eller hvis vandet indeholder skadelige bakterier.

Tips & advarsler

  • Kald en giftkontrolcenter først, hvis du har adgang til en telefon for rådgivning om, hvordan til behandling af en forgiftning.
  • Tager aktivt kul for en forgiftning eller narkotika overdosis er en nødforanstaltning. Du skal stadig søge lægebehandling.
  • Check med din læge før du tager aktivt kul. Bivirkninger kan omfatte forstoppelse, opkastning eller diarré.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com