Sådan bruges antikke eg skænk buffeter

October 26

Sådan bruges antikke eg skænk buffeter

En antik eg skænk kan levere en smuk accent til din spisestue mens tillader dig at gemme retter, sted måtter eller andre nyttige elementer bekvemt tæt på bordet. Under måltider eller parter fordobler skænken som en foodservice overflade. Du kan også bruge en skænk-buffet i andre rum i huset. For eksempel, giver placere den i den eller alrum dig et sted at opbevare film eller gamle fotoalbum, mens nogle skænk buffeter kan endda være i stand til at fungere som en lav kommoden i soveværelset.

Instruktioner

•Sæt skænk mod en væg i spisestuen, hvor det ikke vil blokere stien fra køkkenet eller komme i vejen for nogen af pladserne ved bordet.

•Opbevar retter og andre elementer, du vil bruge, når du spise i spisestuen, som dækkeservietter til spisebordet, plader, at du reservere til særlige lejligheder og serverer retter som pladerne, kander eller gnidning retter, som du bruger hovedsageligt når hosting større sammenkomster. Voks træ skuffe løbere med en uparfumeret stearinlys kan hjælpe hvis skuffer i en antik stykke stikning.

•Decorate toppen af skænk når det ikke er i brug ved at placere en stor dekorativ vase eller en skål af blomster i midten. Hvis det ønskes, skal du placere et par dekorative genstande såsom lyseholdere, figurines, potpourri eller indrammede billeder på hver sin side af kernen. Vintage indretning som gamle ure eller håndmalet Kina er en god måde at supplere skønhed af en antik skænk.

•Klart dekorationer fra skænk-buffet, når du ønsker at bruge det som en mad servering overflade. Beskytte træ overflader med Bordskånere før du placerer alle varme retter på buffeten. For selvstændig tjene måltider, sæt bestik, tallerkener og servietter i den ene ende af skænken og arrangere mad i at betjene skåle og fade. Sørg for at sætte en servering køkkenredskaber i hvert fad. Gæsterne kan gå langs skænken og vælge deres egen dele før sidder ved bordet for at spise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com