Sådan bruges apparatet hånd lastbiler

August 30

Apparatet hånd lastbiler er blandt de mest nyttige værktøjer til at flytte pladskrævende apparater som køleskabe, komfurer, vaskemaskiner og tørretumblere. Den fælles appliance hånd lastbil er dybest set en metal ramme med håndtag og er bygget på to små hjul. Hjulene er tunge og er lavet til at bære vægten af stort set ethvert apparat, der er placeret på hånd lastbil. På denne måde vægten fordeles på hånd lastbilen, sig selv og ikke på ryggen, og hjulene gør det nemt at flytte nogen apparat fra sted til sted.

Instruktioner

•Anbring hånd lastbil ved siden af en flad side af et apparat. Apparatet håndtag skal være pegede i den modsatte retning fra siden af hånd lastbil.

•VIP hånd lastbil frem og skubbe bundplade under apparatet, så langt som det vil gå.

Laststop apparat til hånd lastbil hvis stropper er tilgængelige. Wrap stropper omkring apparatet og spænde dem sammen. Dette udgør en meget solid og sikker bevægelige platform.

•Sæt din fod på aksel at holde hånd lastbil konstant, derefter trække tilbage på håndtag med en baglæns hejse bevægelse. Apparatet vil komme fra jorden og støttes af hjulene. Find "sweet spot", som er det præcise punkt hvor apparatet vil bogstaveligt talt balance på hjulene af sig selv. Du vil vide, når håndterer bliver næsten vægtløs i dit greb.

•Flyt apparater ved at skubbe, aldrig trække hånden Lastbil, og altid bevæger sig i en fremadrettet. Vedligeholde "sweet spot", som du skubbe appliance langs, og ved at gøre dette, nogen stor, tung og omfangsrig apparatet kan flyttes med relativ lethed.

Tips & advarsler

  • Hvis din hånd lastbil ikke kommer med indbyggede remme, brug rebet for at binde apparat til hånd lastbil. Selv brugen af reb bliver solidt sikre apparaternes til rammen, og laver man flytter et voluminøst apparat der meget lettere.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com