Sådan bruges Batting & gjord til spisestuestole

January 3

Sådan bruges Batting & gjord til spisestuestole

Køb nye møbler til at erstatte gamle, kan træt udseende spisestue stole ende med at blive dyrt. Hvis din stol rammer er stadig i god stand, kan du puste nyt liv i dem ved reupholstering dem. Før du kan ændre møbelstof på din spisestue stole er det vigtigt at sikre siddepladser del af hver stol er i stand til at bære vægten og er komfortable. Du kan sikre begge disse forudsætninger ved korrekt at sikre gjord og pladevat til stol rammen og sæde forud for reupholstering.

Instruktioner

Vedhæfte gjorden

•Fjern den nuværende sædehynde fra spisestue stol så rammen er udsat. Brug en flad-head skruetrækker eller tang til at fjerne hæfteklammer eller polstring stifter holder den gamle polstring på plads.

•Discard den gamle polstring, pladevat og sædehynden skum.

•Drej stolen over, så bunden af sædet vender opad. Løsne og fjerne hæfteklammer holder de eksisterende stropper på plads på undersiden af stolens spisestue. Kassér hæfteklammer og gamle webbing.

•Measure afstand fra den ene side af undersiden af sædet til anden siden. Tilføj 4 inches længde til at sikre, at du har ekstra strop til at folde på hver side. Skære passende strimler af gjord med en saks, så du har nok skal placeres 2-tomme mellemrum vil side til side i bunden af sæde område, samt fra front til bagsiden.

•Holde den første webbing strimler 1 tommer væk fra hjørnet af stolens undersiden. Hæft gjord til stol rammen med 1-tomme mellemrum, forlader et overskud af 2 inches af strop til at hænge gratis ud over området hæftet.

•Træk strimmel af webbing over til de andre hjørner af stol rammen, holde det stramt med den ene hånd. Sikre gjord til anden siden af stolen med hæfteklammer med 1-tomme mellemrum, som du gjorde med den første side. Tilføje flere strimler af webbing igangværende side til side. Placere dem i 2-tommer intervaller og sikre dem ved hjælp af samme teknik, som du har brugt med den første strimmel.

•Styrke grundlaget for spisestue stol sæde område ved at tilføje webbing går fra front til bag, så det er vinkelret på det første sæt af strimler du installeret. Sikre stropper i som du gjorde i trin 5 og 6, men væve hver strip over og under det første sæt af webbing strips til at danne et sikringsanlæg gitter.

•Klap de overskydende 2 inches af stoffet i slutningen af hver strimmel over hæfteklammer. Sikre den ekstra strop på stol rammen med en serie af hæfteklammer placeret 1-tomme mellemrum. Gentag dette trin for hver webbing strimmel.

Placer skum og pladevat

•Sæt din spisestue stol i en oprejst position. Lå en 1-tommer tyk stykke skum polstring over stol sæde. Trim skum polstring med en saks, så strækker sig ca. 1 tomme over området sæde. Denne ekstra tommer er trukket til at danne afrundede sæde pude kanter når du betrække dine spisestue stol.

•Indstil den trimmede skum polstring på området sæde med en saks eller en hobbykniv. Støvregn håndværk lim over toppen af skum polstring.

•Sæt et lag af bomuld, uld eller syntetisk pladevat lim-dækket overfladen af skum polstring til ekstra cushiness på din stol. Glat pladevat over skum at obligation overfladerne sammen.

Uddelingen sædehynden til stol rammen af hæftning gennem lag af pladevat og skum polstring. Hæfte 1-tomme mellemrum at sikre sædehynden på rammen af din spisestue stol.

Tips & advarsler

  • Oprette en skabelon til at skære din nye møbelstof ved at lægge en billig stykke af bomuld eller musselin over området stol sæde. Brug en blyant til at markere en linje på stof til opskæring.
  • Fold over stoffet rå kant og sikre din nye møbelstof med hæfteklammer på undersiden af stolens eller i rammen omkring sædehynde med polstring stifter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com