Sådan bruges Beadboard i et soveværelse

September 13

Sådan bruges Beadboard i et soveværelse

Udseendet af beadboard er ofte forbundet med et land eller sommerhus designstil. Hvide og lyse beadboard kan straks kvikke op et mørkt rum eller tilføje en afslappet, casual look til køkkener og badeværelser. Ligeledes, kan det skabe en formel look når kombineret med wainscotting og malet eller bejdset med en mørk farve. Beadboard kan også bruges i soveværelser til at skabe et unikt look.

Instruktioner

Indstillinger

•Opret en usædvanlig hovedgærde for din seng ved at konstruere en ud af beadboard. Enten lim en færdige afsnit af beadboard direkte bag din seng på væggen og trim med brugerdefinerede støbning eller opbygge en mere stabil hovedgærde ved at knytte beadboard til en eksisterende hovedgærde. Måle bredden af din seng og størrelse i overensstemmelse hermed. Trim med dekorative lister og male i din ønskede farve.

•Glue beadboard sektioner til væggen for at skabe en stol-rail virkning i soveværelset. Top med støbning og maling med hvid blank maling til at få et sommerhus effekt. Installere beadboard sektioner tre fjerdedele af vejen op ad væggen til en mere formel effekt, top med dekorative støbning og male en mørk, blank farve til en varm soveværelse stemning.

•Sæt beadboard sektioner direkte til soveværelse loft. Dette er en fantastisk måde at dække ufuldkommenheder i udseendet af loftet og skabe et meget unikt udseende. Dette er især smuk på hvælvede lofter eller katedral lofter. Paneler negle kan være nødvendigt med dette program sammen med tømrere lim. Male din valgte farve eller forlade ufærdige til et naturligt look.

•Beadboard kan også klippe til størrelse og knyttet til eksisterende Soveværelsesmøbler, såsom dressers og sengelamper, at give dem et nyt look. Afslut med støbning, og skabe et helt nyt look til dit værelse. Igen, kan du male beadboard enhver farve du gerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com