Sådan bruges belastning rangerede hejse øjet bolte

January 30

Sådan bruges belastning rangerede hejse øjet bolte

Belastning rangerede hejse øjet bolte har et gevind skaft, der ender på en skulder placeret under øjet eller i bunden af en lang skulder. Enten type kan bruges til at forbinde hejse stropper til en belastning, men skal de bruges korrekt for at hejse øjet ikke bryder under elevatoren. Korrekt brug af belastning rangerede øjet bolte omfatter orientering af øjet bolt til løfteanordningen, højst øje bolt anbefalede belastning og passende tykkelse af metal i forhold til diameteren af øjet bolt.

Instruktioner

•Measure diameter af afsnittet gevind i øjet bolten med målebåndet.

•Sammenligning diameter på øjet bolt til belastning rating diagram til at bestemme den maksimale vægt, som øjet bolt kan holde.

•Indstil den vinkel, hvor hejse slynger vil knytte til øjet bolte. Hvis de hejse slynge er ikke at være knyttet til at løfte lodret lige fra øjet bolt, henvise til øjet bolt belastning rating diagrammet for at bestemme procentdelen af belastning, der går tabt fra vinklet slynge udlæg.

•Installer belastningen rangerede øje bolt til belastning pr. producentens anvisninger.

•Stram en maskiner øje bolt ved at indsætte drift pin i øjet af øjet bolt, og drej drift pin med uret for at øjet bolt. Alternativt bruge drift pin til at holde en øje bolt i stilling, mens du spænd møtrikken med korrekt størrelse stikket knyttet til en skralde.

•Juster retning af øjet bolte efter de er hooked til at hejse slynger til at sikre, at du ikke løfte fra siden af øjet bolt, hvilket kan resultere i øjet bolt bøjning og bryde, forårsager en farlig og eventuelt livstruende situation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com