Sådan bruges blok væg Toppers

April 10

Sådan bruges blok væg Toppers

Bruge blok væg toppers til at give et færdigt udseende til en væg, murværk og give et ekstra lag af beskyttelse til strukturen nedenfor. Væg topping sten er tyndere og lettere end det materiale, der anvendes i muren, da de ikke er designet til at modstå stress. Mens de kan være mortared på plads, er det mere almindeligt at bruge en murværk lim til at lave dem til toppen af væggene. Limsamlinger kan gøres tynd nok, at der er næsten ingen påviselige plads mellem topping blokke.

Instruktioner

•Lay først væg og tredje topping blokke på plads på toppen af væggen. Levner nok plads til den anden væg topping blok.

•Lay den anden væg topping blokere på tværs af rummet mellem den første og tredje blok, så deres kanter overlapper som om bygning af en bro.

•Juster topping blokerer for at de forreste kant selv og enhver kurve til væggen er efterfulgt af kanterne af de første og tredje blokke. Gøre mærker på de første og tredje blokke hvor de skal skæres for at give den mellemste blok (den anden blok) at sidde mellem dem.. Hvis væggen er lige, fortsætte at lægge topping blokke ende til langs hele længden af muren, og sørg for at holde kanterne selv.

•Klippe de første og tredje blokke om nødvendigt ved hjælp af en rundsav og en diamant murværk klinge. Lå blokke tilbage på toppen af væggen, så de første tre passer sammen og kanterne er selv.

•Fortsæt ned væg måle og skære blokke som nødvendigt, og sørg for at holde hver mellemste blok (i sæt af tre) uncut. For eksempel, af blokke vil et, to og tre, one og tre blive skåret til at passe; af blokke, skæres tre, fire og fem, tre og fem.

•Sørg for at kanterne af alle blokke er selv og at ende blokke er også jævnt fordelt, hvis de stikker op over siderne af slutningen af væggen.

•Glue hver blok ned ved forsigtigt at løfte blokken fra sin plads, anvende murværk klæbemiddel til toppen af væggen blokken nedenfor ved hjælp af en fugepistol, og tryk på blokken tilbage på plads. Gælde ikke selvklæbende sider af væggen topping blok. Gør dette til det hele løb af muren topping blokke og lad limen tørre efter anvisningerne på den selvklæbende emballage.

Tips & advarsler

  • Ikke begynde at lime væggen topping sten ind i position, indtil alle af dem har været skåret og derefter lagt ud på toppen af muren for at sikre de passer. Når de er limet på plads, kan gøre ændringer være en tidskrævende proces.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com