Sådan bruges Borax i opvaskemaskinen til at slippe af med kakerlakker

March 15

Sådan bruges Borax i opvaskemaskinen til at slippe af med kakerlakker

Kakerlakker er tiltrukket af mad, varme og fugt, og din opvaskemaskine indeholder alle tre. Snavset service tilbage i opvaskemaskinen kan tiltrække insekter, og mens de flytter rundt dit køkken, over både rene og snavsede overflader, de sprede bakterier. Mike Potter på University of Kentucky forklarer, at dette er en form for mekanisk transmission og kan overføre bakterier, der forårsager madforgiftning. Borax kan bruges til at slippe af med kakerlakker, kan det også være skadelige for kæledyr og mennesker, så hold det uden for rækkevidde af dyr og børn.

En opskrift på døden

Hvis du finder kakerlakker i din opvaskemaskine, kan du foretage pellets, der indeholder borax. Skræl og hakkekød løg, og bland det med 2 tsk sukker, 1/2 kop borax, 1/4 kop mel og lige nok mælk til at holde alle ingredienserne sammen. Efter danner pellets og lade dem tørre, kan du sætte dem i en lille plastikbeholder, der har lidt huller skåret i det. Hullerne vil lade kakerlakker i, men når du har lagt låg på det, dit kæledyr kan ikke få adgang til giften.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Kakerlakker har steder i dit hjem, får de adgang til ligesom insekt motorveje, herunder hjørner og kanter, hvor vægge og fodpaneler mødes og dybt i de hjørner, hvor to vægge mødes. Indstille beholdere af borax pellets ind i hjørnerne, og ikke blot tæt på en væg, for at øge sandsynligheden for kakerlakker tager agn. Du kan sætte beholdere af pellets inde i opvaskemaskinen, men når du har renset opvaskemaskinen og fulgt ordentlig opvaskemaskine hygiejne, du kan stoppe med at sætte dem der.

Gift advarsel

Ifølge det materiale sikkerhedsdatablad er borax ikke et kendt carcinogen. Denne hvide, lugtfri pulver udgør dog visse sundhedsrisici. Borax kan forårsage irritation af næse og hals indånding, og selv små mængder kan være giftigt ved indtagelse. Alle overflader, der er kommet i kontakt med borax skal rengøres straks, og dyr og børn skal holdes væk fra borax på alle tidspunkter.

Opvaskemaskine hygiejne

Når du har udryddet kakerlakker fra opvaskemaskinen, vil du ønsker at holde dem. Regelmæssigt rengøring af dit køkken og opvaskemaskine vil hjælpe med at forhindre et andet angreb. Du kan bruge desinfektionsmiddel til at rense din opvaskemaskine og holde døren rent mellem vasker. Du kan også afvise kakerlakker fra opvaskemaskinen ved at blande 10 dråber eukalyptusolie med 1/2 kop vand og vaske ned den ydre overflade af opvaskemaskinen.

Ikke bare et navn

Borax er et kommercielt tilgængelige produkt ofte findes i vaskeri øen af købmand. Det har forskellige mærkenavne, men borsyre er ikke en af dem. Selvom borsyre og borax synes at blive brugt i flæng, er de ikke kemisk det samme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com