Sådan bruges borsyre syre når bygningen til at forhindre termitter

April 7

Sådan bruges borsyre syre når bygningen til at forhindre termitter

Termitter er en katastrofe for ethvert hjem. Termitter spise træ, og vil forbruge en bygningens fundament, vinduer, skabe og møbler. Selvom du kan kæmpe mod en termite angreb, efter et hjem er blevet bygget, er det mere velegnet til at forhindre termitter ved at anvende et produkt som borsyre før hjemmet er bygget og termitter har befængt.

Borsyre er den mest almindelige og mest ideelle løsning for at forhindre enhver termite skadedyrsangreb. Når termitter spiser træ behandlet med borsyre, forårsager borsyre termitter til ikke være i stand til at fordøje træ, dermed forårsager termitter sulte ihjel.

Instruktioner

•Calculate hvor meget borsyre, propylenglycol og vand du skal dække de firkantede optagelser af bygningen bliver bygget. Så, hvis du har brug for til at dække en bygning, der er 1.000 kvadratfod, skal du 10 pounds af borsyre, 10 gallons af propylenglycol og 10 gallons af vand.

•Mix en til to batcher af borsyre, propylenglycol og vand i 10 gallon engangs spanden. Kom alle ingredienserne i spanden og omrøres med den brede pensel.

•DIP pensel i borsyre, propylenglycol og vand-blanding. Male bygningens fundament med blandingen, som hvis du maler det med almindelig maling. Du behøver kun at anvende et tyndt lag af borsyre propylenglycol og vand-blanding til fundamentet.

•Remix et andet parti eller to af borsyre, propylenglycol og vand-blanding, når du kører, og hvis du ikke har stadig færdig med dækker hele fundamentet med blandingen. Hvis du gør to partier ad gangen og maler en 1.000-kvadrat-foot bygningens fundament, skal du gøre fem partier. Fortsætte med at male fundamentet indtil hele bygningens fundament er dækket med borsyre, propylenglycol og vand løsning.

•Dispose i spand med pensel når du har afsluttet behandling af bygningens fundament. Ifølge Commonfloor.com, borsyre vil forhindre termitter i årevis og måske endda helt bremse termite befolkningstilvækst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com